Geen nieuwe meldingen

Brazilian wax, naar keuze met waxen oksels en onderbenen bij La Rheine in hartje Groningen

Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

Weet zeker dat de boel gladjes verloopt door een bezoekje aan de salon in de binnenstad en scheer je daarna weg.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Wax kan voor twee dingen gebruikt worden: om je haar in een gewenste positie te brengen óf om je haar heel snel van een ongewenste positie te laten verdwijnen. Bekijk het eens van een gladdere kant met een Brazilian wax bij La Rheine.

Kies uit 6 opties

  • € 14,99 voor 1x Brazilian wax (waarde € 27,50)
  • € 19,99 voor 1x Brazilian wax en waxen oksels (waarde € 40)
  • € 24,99 voor 1x Brazilian wax en waxen oksels en onderbenen (waarde € 59,50)

  • € 39,99 voor 3x Brazilian wax (waarde € 82,50)
  • € 54,99 voor 3x Brazilian wax en waxen oksels (waarde € 120)
  • € 64,99 voor 3x Brazilian wax en waxen oksels en onderbenen (waarde € 178,50)

Stoppels zijn eigenlijk nooit fijn en scheren hoort voor veel mensen ook niet in het rijtje fijnste bezigheden. Maak korte metten met deze beide punten door een Brazilian wax. De Brazilian wax is de beroemde ontharingsbehandeling waarbij met een speciale wax alle haren rond de schaamstreek worden verwijderd. Met een Brazilian wax blijven haren over het algemeen langer weg dan bij scheren omdat de haarwortel mee komt bij de behandeling.

Wil je het gelijk goed aanpakken? Dan kan je er ook kiezen voor gladde oksels en/of onderbenen.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon voor de resterende behandelingen, indien gekozen, nog 6 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://larheine.nl/contact/online-agenda/ o.v.v. Groupon. Klik op ''Brazilian Wax'', vervolgens op de door jou gekozen optie en volg de verdere stappen.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Rheine

De missie van deze sfeervolle schoonheidssalon in de binnenstad van Groningen is zorgen dat elke bezoeker zijn of haar leven weer verzorgd en ontspannen aan kan. De specialisten van La Rheine zweren bij het Nederlandse beautymerk Medex en gebruiken de producten van dit merk bij elke behandeling. Je bezoekt deze salon bijvoorbeeld voor een verzorgde manicure en pedicure, een ontspannende massage, een uitgebreide gezichtsbehandeling of een nette Brazilian wax. La Rheine is gevestigd in Hotel Schimmelpennick Huys, je kan je daar aanmelden bij de receptie.

La Rheine

Ontharen, Bikini wax, Brazilian wax, Waxen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.