Geen nieuwe meldingen

Lady Anne's Secret

Alkmaar: escape game "Lady Anne's secret" voor 2-7 personen

Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Onthul samen met je teamgenoten tijdens een race tegen de klok alle geheimen van theater De Rozentuin: je hebt een uur..

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Zoals de planken van het theater kunnen kraken onder jouw uitmuntende spel, zo zullen je hersens hetzelfde moeten doen om te ontsnappen uit dit theater. Speel je beste spel en ontrafel samen in 60 minuten alle geheimen tijdens een escape game in Alkmaar.

De deal

  • € 59,99 voor toegang tot escape game “Lady Anne’s secret” voor 2 – 7 personen (waarde € 112)

Speel met 2-7 vrienden, familieleden, vage kennissen of collega’s “Lady Anne’s Secret” escape game. Door samen te werken en je beste puzzel-skills in te zetten ontrafel je alle geheimen van dit oude en vervallen theater.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag, vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Wegens verhuizing gesloten van 1 november 2019 t/m 31 januari 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://ladyanne.nl/reserveren/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lady Anne's Secret

Lady Anne's Secret is een escape game waarbij het gehele spel zich afspeelt in een oud vervallen theater vol geheimen. Aan jou de taak om erachter te komen wat zich ooit allemaal in dit theater heeft afgespeeld. Volgens lokale bewoners zwerft Lady Anne, een jonge dame die zich 100 dagen had opgesloten in het theater voor de première van een stuk, hier nog steeds rond. De première van het stuk heeft het theater echter nooit meegemaakt, de deuren waren al gesloten voor ze ooit daadwerkelijk geopend zijn.

Je hebt samen met je teamgenoten een uur de tijd om uit te vinden wat er allemaal gebeurd is. Anders dan in een escape room heeft dit spel verschillende mogelijke eindes, afhankelijk van jouw keuzes gedurende het spel. Lady Anne's Secret bevindt zich in koel310, en is goed bereikbaar met het OV (bushalte voor de deur!). En als je liever met de auto komt, dan kan je die parkeren op het eigen parkeerterrein.

Lady Anne's Secret

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.