Geen nieuwe meldingen

Koelmalaan 310, Alkmaar

Alkmaar: escape game "Lady Anne's secret" voor 2-7 personen

Kies optie

In een Notendop

Onthul samen met je teamgenoten tijdens een race tegen de klok alle geheimen van theater De Rozentuin: je hebt een uur..

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
Brenda
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 4, 2019
Super leuke escape room. Wij deden er aan mee als personeelsuitje. We hebben ook nog een ander thema gespeeld. Super in elkaar gezet, vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 3, 2019
Leuke kamer!
M
Myrthe
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 19, 2019
Super!

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Zoals de planken van het theater kunnen kraken onder jouw uitmuntende spel, zo zullen je hersens hetzelfde moeten doen om te ontsnappen uit dit theater. Speel je beste spel en ontrafel samen in 60 minuten alle geheimen tijdens een escape game in Alkmaar.

De deal

  • € 59,99 voor toegang tot escape game “Lady Anne’s secret” voor 2 – 7 personen (waarde € 112)

Speel met 2-7 vrienden, familieleden, vage kennissen of collega’s “Lady Anne’s Secret” escape game. Door samen te werken en je beste puzzel-skills in te zetten ontrafel je alle geheimen van dit oude en vervallen theater.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag, vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Wegens verhuizing gesloten van 1 november 2019 t/m 31 januari 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://ladyanne.nl/reserveren/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lady Anne's Secret

Lady Anne's Secret is een escape game waarbij het gehele spel zich afspeelt in een oud vervallen theater vol geheimen. Aan jou de taak om erachter te komen wat zich ooit allemaal in dit theater heeft afgespeeld. Volgens lokale bewoners zwerft Lady Anne, een jonge dame die zich 100 dagen had opgesloten in het theater voor de première van een stuk, hier nog steeds rond. De première van het stuk heeft het theater echter nooit meegemaakt, de deuren waren al gesloten voor ze ooit daadwerkelijk geopend zijn.

Je hebt samen met je teamgenoten een uur de tijd om uit te vinden wat er allemaal gebeurd is. Anders dan in een escape room heeft dit spel verschillende mogelijke eindes, afhankelijk van jouw keuzes gedurende het spel. Lady Anne's Secret bevindt zich in koel310, en is goed bereikbaar met het OV (bushalte voor de deur!). En als je liever met de auto komt, dan kan je die parkeren op het eigen parkeerterrein.