Geen nieuwe meldingen

5 of 11 nummers Landleven, je abonnement stopt automatisch

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Met een abonnement naar keuze op Landleven valt dit inspiratievolle magazine over buitenwonen en buitenleven automatisch bij je op de mat.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Landleven 5 of 11 keer bij je thuisbezorgd
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Het tijdschrift vol inspiratie voor recepten, buitenwoonreportages, creatieve doe-het-zelf artikelen, uitjes en praktische tips voor huis en tuin
Besteld vóór Eerste nummer geleverd omstreeks
13 feb. 18 feb.
19 maart 24 maart
16 april 21 april
19 mei 26 mei
18 juni 23 juni
20 aug. 25 aug.
17 sep. 22 sep.
15 okt. 20 okt.
19 nov. 24 nov.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 11 keer per jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Landleven

In Landleven magazine lees je alles over buiten wonen en buiten leven, over dieren en over natuur en vind je volop inspiratie om zelf op avontuur te gaan. Het tijdschrift verschijnt elf keer per jaar met 164 pagina's aan inspiratie voor recepten, buitenwoonreportages, creatieve doe-het-zelf artikelen, uitjes en praktische tips voor huis en tuin.