Geen nieuwe meldingen

Laserpraktijk Lemelerveld

Laserbehandeling "Stoppen met roken" bij Laserpraktijk Lemelerveld

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Stop met roken met behulp van een soft laser, inclusief telefonische intake en consult.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 89,99 voor een laserbehandeling “Stoppen met roken” voor 1 persoon (waarde € 175)
  • € 179,99 voor een laserbehandeling “Stoppen met roken” voor 2 personen (waarde € 350)

Laserpraktijk Lemelerveld wil jou helpen te stoppen met roken met behulp van een soft laser. Met deze laser worden de uiteinden van 36 energiebanen in je lichaam verwarmd. Deze speciale punten bevinden zich in de oorschelp, op het gezicht en op de handen. De organen in het lichaam worden zo geactiveerd om afvalstoffen die door het roken in het lichaam zijn gekomen versneld af te voeren. Verder is de behandeling erop gericht de verslaving weg te nemen en de wilskracht toe te laten nemen. Lees hier meer over deze bijzondere behandeling. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en wanneer je met zijn tweetjes gaat, worden jullie om-en-om behandeld.

Goed om te weten: deze groupon kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. In geval van epilepsie vindt een aangepaste behandeling plaats en de behandeling kan niet plaatsvinden als je een pacemaker hebt of als je in verwachting bent.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 057 237 1039, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig voor personen met pacemaker en zwangerschap. Deze deal kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Laserpraktijk Lemelerveld

Laserpraktijk Lemelerveld heeft al sinds 1998 ervaring met de lasertherapie. Dieneke Cannegieter is er sinds de oprichting bij, en mag zichzelf gediplomeerd therapeute noemen. Voor vragen over de behandeling, voor en na een bezoek, kan je altijd bij haar terecht.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.