Geen nieuwe meldingen

Hazelaarpad 18, Zuidlaren

Softlaser-behandeling "Stop met roken" bij Laserpraktijk Zuidlaren

Kies optie

In een Notendop

Breng je lichaam weer in balans en ga via softlaser-therapie de strijd met de sigaret aan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
D
Dennis
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 12, 2019
Duidelijke uitleg.

Over deze deal

In tegenstelling tot het op kleur sorteren van je boeken en je sokken als paar in de kast leggen is roken wél een gewoonte waar je graag van af wil. Ruim je sigaretten op na een softlaser-behandeling bij Laserpraktijk Zuidlaren.

Kies uit twee opties

  • € 64,99 voor een softlaser-behandeling “Stop met roken” voor 1 persoon (waarde € 130)
  • € 119,99 voor een softlaser-behandeling “Stop met roken” voor 2 personen (waarde € 260)

Voor je behandeling word je ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierna begin je met een intakegesprek en dan begint de behandeling. In totaal duurt de behandeling incl. intake ongeveer 45 minuten. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van softlaser-therapie. Deze vorm van therapie is gebaseerd op acupunctuur, alleen wordt er niet met naalden gewerkt maar met een laserpen.

De therapie richt zich op de meridianen die door het lichaam lopen. Dit zijn energiebanen die ervoor zorgen dat het lichaam in balans blijft. Sommige acupunctuurpunten worden gestimuleerd (o.a. wilskracht en doorzettingsvermogen), terwijl andere worden gekalmeerd. Softlaser-therapie kan zo o.a. bijdragen aan vermindering van stress en spanning, wat handig is als je wil stoppen met roken. Daarnaast wordt de behandeling ingezet voor het volgende: vermindering van de eetlust, stimulering van de stofwisseling, versnelling van de vetverbranding, verbetering van de afvoer van afvalstoffen en ontgifting van het lichaam. Doorgaans is één behandeling voldoende.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@laserpraktijkzuidlaren.nl of telefonisch op 050 4095 409, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Deze behandeling kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. In geval van zwangerschap vindt een aangepaste behandeling plaats. De behandeling kan niet plaatsvinden als je een pacemaker hebt. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laserpraktijk Zuidlaren

Laserpraktijk Zuidlaren is een praktijk aan huis, gelegen in het noorden van Drenthe op 13 autominuten vanuit Groningen of Assen. Eigenaresse Annie Sijnstra begon in 2005 met de opleiding Voetreflexzone-therapie, die ze in 2008 heeft afgerond. Dat Annie letterlijk en figuurlijk niet stilzit, blijkt wel uit het feit dat ze gaandeweg thuis is geraakt in diverse soorten massages en softlaser-behandelingen die je helpen om te stoppen met roken. Het meest recente onderdeel dat ze zich eigen heeft gemaakt is de Access Bars-behandeling. Hierbij worden Bars-punten met de vingertoppen zachtjes aangeraakt met als doel het hoofd, de geest en het lichaam te laten ontspannen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor Bach-bloesemremedies waarbij het doel is om negatieve energie van mensen via bloesems van planten, struiken en bomen om te zetten in positieve emoties en gemoedstoestanden.