Geen nieuwe meldingen

Anna Van Hannoverstraat 4, Den Haag

Den Haag: wimperlifting + verven wimpers, naar keuze met serum bij Lash Up Beauty Studio And Academy

Kies optie

In een Notendop

Een vollere oogoslag heb je zó na deze liftende behandeling waarbij de natuurlijke haartjes worden gekruld, naar keuze met een liftend serum

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een wimperlift-behandeling + verven wimpers
  • € 34,99 voor een wimperlift-behandeling + verven wimpers + “Lash Botox”

In deze behandeling worden je eigen wimpers gekruld om zo een natuurlijk effect te creëren. Daarnaast worden je wimpers ook nog geverfd, voor een nog vollere oogopslag.

Kies je voor de optie met “Lash Botox” dan worden je wimpers ook nog eens behandeld met een speciaal serum vol vitaminen, natuurlijke oliën, keratine en meer. Dit serum is ontwikkeld om je wimpers een boost te geven en om afbreken van wimpers tegen te gaan.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren online op https://lash-up.salonized.com/bookings/new?layout=standalone, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lash Up Beauty Studio And Academy

Er staan drie begrippen hoog in het vaandel bij Lash Up Beauty Studio And Academy: diversiteit, respect en transparantie. Die zal je dus altijd tegenkomen bij een bezoek aan de salon. Verder loop je natuurlijk ook tegen diverse gezichtsbehandelingen aan, wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en diverse peelingen. Wil je zelf liever de handen uit de mouwen steken, dan kan je je aanmelden voor een van de cursussen. Op loopafstand van de voordeur stap je op de trein vanaf het station Den Haag Laan van NOI of pak je het openbaar vervoer vanaf de halte Stuyvesantstraat.