sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Laudius

Online cursus "Foutloos Nederlands" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Verbeter je spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en haal meer uit je dagelijks leven en carrière.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Foutloos Nederlands” - zelfstudie (waarde € 69)
  • € 49,99 voor een online cursus “Foutloos Nederlands” - met hulp van docent (waarde € 139)
  • € 59,99 voor een online cursus “Foutloos Nederlands” - met hulp van docent incl. afsluitend examen (waarde € 208,90)

Een goede kennis van de Nederlandse taal is een belangrijke vaardigheid. Je gebruikt het elke dag. Je spreekt Nederlands met familie en vrienden, maar ook met klanten, collega’s, verkopers, en veel anderen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Ook voor veel banen is een goede beheersing van de Nederlandse taal essentieel. Je krijgt tot 3 jaar toegang tot deze online cursus Nederlands foutloos spreken en schrijven. De cursus helpt je om jouw Nederlands naar een hoger niveau te brengen. Zo creëer je kansen en communiceer je duidelijk en zelfverzekerd.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Lezen - leer op diverse manieren lezen: lezen in het dagelijks leven, studerend lezen en grondig lezen.

  • Spelling en grammatica - maak kennis met de regels voor spelling en grammatica, leer werkwoorden op de juiste manier vervoegen en oefen met het ontleden van zinnen.

  • Schrijven - oefen met schrijven op verschillende manieren, zoals het schrijven van brieven, verhalen of teksten voor een speciale gelegenheid.

  • Luisteren en spreken - leer hoe je op een duidelijke manier communiceert, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op zakelijk gebied, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek. Ook leer je spreken voor een groep in de vorm van een presentatie.

Je leert dit alles binnen het comfort van je knusse huiskamer of werkruimte. Als je slaagt voor het examen, krijg je het Officiële Instituutsdiploma, een document dat aantoont dat je de lesstof beheerst.

Voordelen “Hulp van een docent” + “Open boek-examen”

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken. Deze moderne vorm van examineren wordt door steeds meer opleiders toegepast. Het gaat er immers om wat je weet en kan toepassen, niet om wat je je kan herinneren. Dus: geen reistijd en geen examenstress.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2023 je cursus. Bestellen doe je op https://www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus wordt gegeven in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.