Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Basiskennis Loonadministratie" van Laudius

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer de ins en outs van salarisadministratie zodat jij kan zorgen dat iedereen z’n verdiende loon krijgt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

 • € 29,99 voor een online cursus “Basiskennis Loonadministratie” - zelfstudie (waarde € 49)
 • € 59,99 voor een online cursus “Basiskennis Loonadministratie” - met hulp van een docent (waarde € 89)
 • € 69,99 voor een online cursus “Basiskennis Loonadministratie” - met hulp van een docent incl. afsluitend Laudius-examen (waarde € 158,90)

Ontwikkel je competenties binnen het vakgebied van loonadministratie en laat jezelf klaarstomen voor het officieel erkende “Basiskennis Loonadministratie”-diploma (BKL) op MBO 3-niveau. Dit officiële examen is niet inbegrepen bij de cursus, maar wordt in twee delen afgenomen bij een externe organisatie tegen een meerprijs. Je hebt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 4 maanden nodig om de cursus af te ronden. 

De online cursus “Basiskennis Loonadministratie” bestaat uit de volgende onderdelen:

Module Loonheffingen:

 • Loonadministratie
 • Loonbelastingtabellen en loonaangifte
 • Werkkostenregeling
 • Loonheffing
 • Voorlopige aanslag inkomstenbelasting

Module Arbeidsrecht & Sociale zekerheid

 • CAO-regelgeving
 • Sociale zekerheid, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, reïntegratie
 • Arbeidsomstandigheden en Arbowet

Voordelen “Hulp van een docent” + open-boek-examen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2020 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Het afsluitende Laudius-examen is een voorbereiding op een extern examen dat je bij een externe exameninstantie af kan leggen. Het externe examen is niet inbegrepen bij de deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.