Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Budgetcoach" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Leer inzicht te krijgen in je eigen financiële situatie en dat inzicht door te geven aan anderen met deze cursus “Budgetcoach”.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
helenaTOP REVIEWER
17 beoordelingen10 beoordelingen
3 dagen geleden
Ik kon me heel makkelijk aanmelden en kreeg meteen toegang tot het lesmateriaal. De lesstof ziet er goed uit.
P
p
2 beoordelingen1 beoordelingen
1 dag geleden
Je krijgt snel alle informatie en is een overzichtelijke online omgeving
E
Erik
3 beoordelingen2 beoordelingen
1 dag geleden
Cursus zit goed in elkaar. Als ik nog niets van Italiaans zou kennen, verwacht ik dat t te moeilijk zou zijn voor zelfstudie. Maar voor mij mooi aanvullend!
J
Joep
1 beoordelingen1 beoordelingen
3 dagen geleden
Link werkt goed en duidelijk
R
Ram
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 16, 2020
Go
J
Joyce
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 11, 2020
Prima service, en goede informatie
A
A.H.
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 9, 2020
prima
J
Jaapjan
3 beoordelingen2 beoordelingen
november 3, 2020
Programma werkt wat amateuristisch heb een telefoon en i pad nodig om beeld en geluid te hebben
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor een online cursus “Budgetcoach” - zelfstudie (waarde € 349)
  • € 99,99 voor een online cursus “Budgetcoach” - met hulp van een docent (waarde € 419)
  • € 109,99 voor een online cursus “Budgetcoach” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 488,90)

Inzicht in je financiële situatie kan veel rust geven, anderen inzicht geven in hun financiële situatie ook. Leer anderen coachen met deze online cursus “Budgetcoach”. Je hebt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 8 maanden nodig om de cursus af te ronden.

De online cursus “Budgetcoach” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het inventariseren van de financiële situatie - leer hoe je inzicht krijgt in de financiële situatie van je cliënt door te kijken naar inkomsten en uitgaven.
  • Het maken van een financieel overzicht - leer hoe je een maandelijks of jaarlijks overzicht maakt van verwachte inkomsten en uitgaven.
  • Het opzetten van een persoonlijke administratie - leer hoe je een persoonlijke administratie opzet zoals een huishoudboekje, het ordenen en bewaren van brieven en bankafschriften en het doen van belastingaangifte.
  • Omgaan met schulden en schuldeisers - leer hoe je schuldeisers zo snel mogelijk hun geld terug kan geven en welke juridische zaken hierbij van belang zijn.
  • Het traject van de budgetcoach - leer hoe je mensen begeleidt, motiveert en stimuleert zodat je optimaal kan functioneren als coach.
  • Het opzetten van een eigen praktijk voor budgetcoaching - krijg handvatten voor het opzetten van je eigen praktijk. Je maakt kennis met verschillende onderdelen van het ondernemerschap zoals een ondernemersplan, financiering en klantenwerving.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2020 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.