sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Laudius

Online cursus "Creatief schrijven" van Laudius

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen

In een Notendop

Leer hoe je verhalen uit je hoofd op papier krijgt met deze online cursus waarbij je, als je dat wil, begeleiding krijgt van een docent.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Mona
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 25, 2021
Uitstekend, gebruiksvriendelijk en snelle afhandeling.
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 25, 2022
Prima!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 7, 2022
In het cursusmateriaal staan allerlei fouten. Vooral schrijf- en spelfouten, maar helaas ook inhoudelijke. En dat is dan in de stukken waar ik al kennis van had, over het door mij nog te leren kan ik niet oordelen. De kwaliteit is daarom ondermaats. Maar voor de spotprijs die ik er via Groupon voor betaalde wel ok.
C
Chelsey
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 14, 2022
Leuke opleiding. Daarnaast werkt de leeromgeving simpel. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 9, 2022
Een week geleden mijn 1e huiswerk ingestuurd maar nog niets gehoord. Nu kan ik dus al niet verder. Als ik elke week een les met huiswerk gedaan moet hebben, dan mag het wel wat sneller nagekeken worden, want zo duurt het een stuk langer.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 29,99 voor een online cursus “Creatief schrijven” - zelfstudie (waarde € 299)
 • € 59,99 voor een online cursus “Creatief schrijven” - met hulp van een docent (waarde € 369)
 • € 69,99 voor een online cursus “Creatief schrijven” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 438,90)

Met deze Nederlandstalige cursus leer je hoe je de verhalen die in je hoofd zitten op papier krijgt en leesbaar maakt voor anderen. Je krijgt 3 jaar lang toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 9 maanden nodig om de cursus af te ronden.

De online cursus “Creatief schrijven” bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Methoden om ideeën verder te ontwikkelen - maak kennis met methoden die je kan gebruiken om je idee uit te breiden, zodat een stevige basis ontstaat voor je verhaal.
 • Perspectieven - leer over verschillende vertelperspectieven en hoe je je karakters en de plot verder opbouwt. Je oefent met het schrijven van scènes en dialogen en het opbouwen van spanning in een verhaal.
 • Beschrijven van omgevingen, gevoelens en atmosferen - oefen met het beschrijven van een omgeving, gevoelens en atmosfeer.
 • Stijl, klank en ritme - leer hoe je klank en ritme kan inzetten om je verhaal leesbaar te maken.
 • Bewerken van bestaande teksten - het creatief bewerken van bestaande teksten.
 • Humoristisch schrijven - leer hoe je humor inzet in je verhaal en oefen met het maken van satires en parodieën.
 • Tekstvormen - maak kennis met diverse tekstvormen als gedichten, fabels, korte verhalen, sprookjes, romans en novelles.
 • Thema’s - verdiep je in de uiteenlopende thema’s waarbinnen je kan schrijven.
 • Publicatie - leer hoe je een uitgeverij kan benaderen om je werk gepubliceerd te krijgen.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 januari 2023 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.