Geen nieuwe meldingen

Online cursus Marketing- en reclamepsychologie via Laudius

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 87% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer hoe reclame je koopgedrag kan beïnvloeden en hoe je hier als marketeer gebruik van kan maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
martha
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Heel prettig. Ik had nog een vraag en daar werd gelijk goed op ingespeeld
A
Anja
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 16, 2020
Duidelijk, goede cursussen, fijne helpdesk snel en hulpvaardig duidelijk.
M
Magda
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 24, 2020
geweldig! Goed cursusmateriaal, en snelle beoordeling van de docent, met goede tips!
W
Wim
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 16, 2020
Prima service!
K
Kiki
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 10, 2020
Prima informatie en service kon zelf niet inloggen , Laudius heeft dit gedaan en het is prima in orde gekomen.
M
Monique
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 9, 2020
Goed
T
TinyTOP REVIEWER
61 beoordelingen29 beoordelingen
mei 18, 2020
makkelijk te installeren en duidelijke lessen
H
Hermen
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 11, 2020
Geweldig goed !!!!!!!!!!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Online cursus Marketing- en reclamepsychologie
  • De gemiddelde studieduur is 8 maanden, maar je krijgt 36 maanden toegang tot het lesmateriaal
  • Je leert hoe je reclame kan inzetten voor jouw bedrijf en je vergroot je kennis over psychologie

  • In de cursus Marketing- en reclamepsychologie komen de volgende onderdelen aan bod:
    • Dienstverlening, marketing en reclame
    • De psychologische basis van reclame
    • Koopgedrag
    • Start je eigen onderneming
    • Markt- en klantsegmentatie
    • Vergoedingen
    • Klanten vinden en klanten binden
    • Onderhandelen

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021.
Aankoop: je kan meerdere groupons kopen en gebruiken.
Aanmelden: online inwisselen op laudius.nl/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.