Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Professioneel webdesigner" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Leer met deze cursus hoe je een professionele website maakt door beeld, geluid, kleur en stijl te combineren tot een interactieve site.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
julia
6 beoordelingen3 beoordelingen
4 dagen geleden
Goede cursus,
M
Marcel
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 13, 2021
Snelle levering goede kwaliteit lessen en hele goede service van hun klantenservice
M
Marouscha
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 6, 2021
Snel contact. Erg positief tot nu toe!
N
Nel
8 beoordelingen3 beoordelingen
juli 6, 2021
Prima
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 5, 2021
👍
H
Halima
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 29, 2021
Geweldig
H
H
3 beoordelingen2 beoordelingen
juni 29, 2021
Super service
G
Gerdatop reviewer
10 beoordelingen5 beoordelingen
juni 23, 2021
Helemaal top!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor een online cursus “Professioneel webdesigner” - zelfstudie (waarde € 529)
  • € 99,99 voor een online cursus “Professioneel webdesigner” - met hulp van een docent (waarde € 599)
  • € 109,99 voor een online cursus “Professioneel webdesigner” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 668,90)

Tijdens deze online cursus leer je hoe je een professionele website maakt en hoe je beeld, geluid, kleur en stijl combineert tot een interactieve site. Je krijgt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 15 maanden nodig om de cursus af te ronden.

Tijdens de online cursus “Professioneel webdesigner” komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Dreamweaver Creative Cloud - leer te werken met één van de krachtigste programma’s om websites mee te bouwen. Maak kennis met technieken als jQuery widgets, Bootstrap, Boilerplate, contentmanagement-systemen (bv. Joomla en WordPress) en het werken met servers.
  • Photoshop Creative Cloud - leer foto’s en afbeeldingen te bewerken en op maat te maken zodat ze gebruikt kunnen worden voor een website. Aan bod komt het professioneel bewerken van beeldmateriaal, 3D-werk, het prepareren van Art Boards en werken met audio en video.
  • Illustrator Creative Cloud - leer hoe je in Illustrator afbeeldingen maakt die automatisch schalen op mobiele apparatuur en hoe je illustraties, logo’s, huisstijlen en templates kan ontwerpen.
  • Webdesign: de praktijk - maak kennis met validatie en analyse, zoekmachines, usability, animatie, XML, XAMPP en PHP, dynamische websites, mobiel en responsive webdesign, blogs, webwinkels, planning van de bouw van een website, digitale publicaties, social media, online marketing en wetgeving.

Let op: de benodigde software voor deze cursus is niet inbegrepen bij de prijs ervan en moet je zelf aanschaffen. Op vertoon van je inschrijfbewijs bij Laudius krijg je 65% korting bij de aanschaf van officiële software bij Adobe. Dit inschrijfbewijs vraag je aan door een e-mail te sturen naar info@laudius.nl

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2021 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.