Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Tuinontwerpen" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Leer de ins en outs van het ontwerpen van tuinen zodat je je thuis voelt in je tuin.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
marian
3 beoordelingen2 beoordelingen
5 dagen geleden
Heel goed en makkelijk te regelen
N
Nel
7 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 19, 2020
Zeker aan te bevelen
M
Marjolein
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 7, 2020
prima
L
L
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 6, 2020
Zeer aan te bevelen.
H
HL
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 21, 2020
Prima
R
ritaTOP REVIEWER
8 beoordelingen8 beoordelingen
september 28, 2020
Heel goed.
G
GerjoTOP REVIEWER
11 beoordelingen6 beoordelingen
september 14, 2020
Prima
E
E.
2 beoordelingen1 beoordelingen
september 9, 2020
Moet nog beginnen met de cursus, maar het aanmelden ging heel eenvoudig.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een online cursus “Tuinontwerpen” - zelfstudie (waarde € 99)
  • € 59,99 voor een online cursus “Tuinontwerpen” - met hulp van een docent (waarde € 169)
  • € 69,99 voor een online cursus “Tuinontwerpen” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 238,90)

Maak kennis met de ins en outs van tuinontwerpen zodat je je tuin kan ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Je krijgt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 9 maanden nodig om de cursus af te ronden.

De online cursus “Tuinontwerpen” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vormgeving - leer over de vormgeving van tuinen en het inpassen van basiselementen als paden en terrassen. Daarnaast leer je hoe je verschillende elementen kan gebruiken om diepte en ruimte in de tuin te creëren.
  • Techniek - leer over het technische deel van het aanleggen van een tuin, denk hierbij aan het veilig aanleggen van stroomvoorziening, het bouwen van een brug of het creëren van een waterpartij.
  • De principes van tuinarchitectuur - maak kennis met de basisprincipes van de tuinarchitectuur.
  • Soorten tuinen - verdiep je in de aanleg van verschillende soorten tuinen zoals moestuinen, bloementuinen, een boomgaard en een balkontuin.
  • Plantensoorten - maak kennis met diverse soorten planten, struiken, bomen en bloemen en leer waar je ze het beste kan planten en hoe ze onderhouden moeten worden.
  • Dieren in de tuin - leer hoe je omgaat met dieren in de tuin en waar je rekening mee moet houden bij de aanleg van een tuin.
  • Kunstvoorwerpen in de tuin - leer welke kunstvoorwerpen je waar in de tuin kan plaatsen en welke kunst juist wel en niet geschikt is.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2020 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.