Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Spaans voor beginners" van Laudius

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Na het afsluiten van de cursus heb je je woordenschat aanzienlijk uitgebreid en is het geen probleem om je verstaanbaar te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
K
Keestop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
augustus 9, 2021
Prima; meteen geholpen zonder problemen.
T
Ton
5 beoordelingen4 beoordelingen
maart 22, 2021
Ben net de cursus Spaan aan het verkennen. Ziet er heel goed uit. Keurige uitstraling. Zal zeker daar ook eventueel een volgende nemen...Aanrader.. Ton
B
b
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 9, 2021
Zeer goed. Kon na 5 min meteen ermee aan de slag. Is al de 2de taalcursus die ik bij laudius aankoop en heb smaak te pakken denk dat er nog 1 of 2 gaan volgen. Zeer aan te raden.
A
Aaltje
3 beoordelingen2 beoordelingen
januari 19, 2021
Uitstekend
R
Rolf
2 beoordelingen2 beoordelingen
januari 18, 2021
Uitstekend
I
Ineketop reviewer helpful reviewer
14 beoordelingen8 beoordelingen
mei 4, 2020
Tot nu toe goed
H
Henriettetop reviewer
11 beoordelingen8 beoordelingen
april 20, 2020
Heb ik nog geen ervaring mee.
P
Peter
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 6, 2020
Groupon en inlog bij Laudius waren mooi snel geregeld.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - zelfstudie (waarde € 99)
  • € 49,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - met hulp van een docent (waarde € 169)
  • € 59,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 238,90)

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld, en dat is meteen een goede reden om je de taal machtig te maken. Je krijgt 3 jaar toegang tot deze online cursus “Spaans voor beginners” waarmee je door middel van zelfstudie of met hulp van een docent meer leert dan alleen ‘‘Que sí, que no’’.

De cursus “Spaans voor beginners” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking - leer hoe je in het Spaans mensen aanspreekt, begroet en jezelf voorstelt.

  • Wonen, werken en familie - na deze lessen kan je vertellen over je leefsituatie, je werk of studie, en je familie.

  • Feest en vrije tijd - wanneer je op vakantie of op zakenreis bent, is het handig te weten hoe nationale feestdagen en festivals in het Spaans genoemd worden.

  • Boodschappen doen - in het buitenland boodschappen doen is vaak één van de meest verwarrende activiteiten, vooral als je geen idee hebt wat wat precies is. Je leert hoe je naar bepaalde levensmiddelen kan vragen.

  • Reizen - als je onderweg ergens niet uitkomt, de weg kwijt bent of op zoek bent naar het dichtstbijzijnde pompstation, is een woordje Spaans geen overbodige luxe.

  • Vakantie - tijdens de vakantie kom je ongetwijfeld in een hotel, restaurant of café terecht. Je leert hoe je in deze gelegenheden een gesprek voert.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2022.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 juli 2022 je cursus. Bestellen doe je op https://www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus wordt gegeven in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.