sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Laudius

Online cursus "Spaans voor beginners" van Laudius

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Na het afsluiten van de cursus heb je je woordenschat aanzienlijk uitgebreid en is het geen probleem om je verstaanbaar te maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 9, 2022
Een week geleden mijn 1e huiswerk ingestuurd maar nog niets gehoord. Nu kan ik dus al niet verder. Als ik elke week een les met huiswerk gedaan moet hebben, dan mag het wel wat sneller nagekeken worden, want zo duurt het een stuk langer.
S
Sandra
7 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
januari 9, 2022
Prima
M
Meriam
11 beoordelingen9 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
oktober 26, 2021
Prima geregeld
W
Willem
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 25, 2021
duidelijke info, adequate reactie
K
Kees
6 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 9, 2021
Prima; meteen geholpen zonder problemen.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - zelfstudie (waarde € 99)
  • € 49,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - met hulp van een docent (waarde € 169)
  • € 59,99 voor een online cursus “Spaans voor beginners” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 238,90)

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld, en dat is meteen een goede reden om je de taal machtig te maken. Je krijgt 3 jaar toegang tot deze online cursus “Spaans voor beginners” waarmee je door middel van zelfstudie of met hulp van een docent meer leert dan alleen ‘‘Que sí, que no’’.

De cursus “Spaans voor beginners” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking - leer hoe je in het Spaans mensen aanspreekt, begroet en jezelf voorstelt.

  • Wonen, werken en familie - na deze lessen kan je vertellen over je leefsituatie, je werk of studie, en je familie.

  • Feest en vrije tijd - wanneer je op vakantie of op zakenreis bent, is het handig te weten hoe nationale feestdagen en festivals in het Spaans genoemd worden.

  • Boodschappen doen - in het buitenland boodschappen doen is vaak één van de meest verwarrende activiteiten, vooral als je geen idee hebt wat wat precies is. Je leert hoe je naar bepaalde levensmiddelen kan vragen.

  • Reizen - als je onderweg ergens niet uitkomt, de weg kwijt bent of op zoek bent naar het dichtstbijzijnde pompstation, is een woordje Spaans geen overbodige luxe.

  • Vakantie - tijdens de vakantie kom je ongetwijfeld in een hotel, restaurant of café terecht. Je leert hoe je in deze gelegenheden een gesprek voert.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2023 je cursus. Bestellen doe je op https://www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus wordt gegeven in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.