Geen nieuwe meldingen

Led-studiolicht met verstelbare standaard van 50 cm of 1,7 meter

Led-studiolicht

Resterende tijd beperkt!
30+ gekocht
30+ gekocht
€ 21,99

In een Notendop

Dit led-studiolicht van 1,7 meter is verkrijgbaar in twee modellen.

Product-details

  • Led-studiolicht van 1,7 meter
  • 3 niveaus helderheid
  • Verstelbare standaard: tafelstatief van 28 tot 50 cm of statief van 28 cm tot 1,7 meter
  • Vermogen: 5 W, 5 V voeding
  • Lengte snoer met usb: 200 cm
  • Inclusief: licht, statief en telefoonclip

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.