Geen nieuwe meldingen

Leeuwarden Lounge

Lounge-arrangement incl. tapas en twee drankjes, naar keuze met waterpijp bij Leeuwarden Lounge (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Plof neer in de loungebanken en ontvang p.p. twee drankjes - bier, fris, wijn of thee - en een tapasplank met koude hapjes om te delen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Anders dan bij een launch-arrangement kan er bij een lounge-arrangement gewoon met beide benen op de grond worden gestaan en wordt er niet van 10 naar 0 geteld voor de start, maar is DJ Jean niet inbegrepen. Stijg naar grote hoogten met een avond bij Leeuwarden Lounge.

Kies uit 6 opties

  • € 14,99 voor een lounge-arrangement voor 2 personen
  • € 21,99 voor een lounge-arrangement voor 3 personen
  • € 28,99 voor een lounge-arrangement voor 4 personen

  • € 19,99 voor een lounge-arrangement voor 2 personen, incl. waterpijp
  • € 29,99 voor een lounge-arrangement voor 3 personen, incl. waterpijp
  • € 38,99 voor een lounge-arrangement voor 4 personen, incl. waterpijp

Drapeer jezelf als de Griekse god Zeus inclusief ‘beker’ met wijn op één van de loungebanken. Of geef er je eigen draai aan door bier, fris of (munt)thee te kiezen. Zoals het een god betaamt, word je verder op je wenken bediend zodat jij alleen maar hoeft te ontspannen en bij hoeft te praten met je gezelschap. Je kan je ‘beker’ de betreffende avond één keer laten bijvullen. Verder ontvang je een schaal met een mix van koude tapas om gezellig te delen. Het enige is dat je die dan wel weer zelf al liggend stijlvol in je mond moet stoppen. Mochten de hapjes in rook opgaan dan komt dat waarschijnlijk omdat je voor de optie inclusief waterpijp hebt gekozen… Of omdat je een iets te hongerige vriend hebt meegebracht.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Binnenlopen van 20.30 tot 22.00 uur (op dinsdag, woensdag en zondag uiterlijk 21.00 uur). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Leeuwarden Lounge

Lekker languit liggen in de loungebanken, klinken op een mooie avond met een goed glas wijn of je buik vullen met Oosterse gerechtjes. Het zijn zomaar drie opties om een vrije avond mee in te vullen bij Leeuwarden Lounge. En ze zijn ook heel goed te combineren. Het tapas-drinks-en-meer-restaurant vind je op 14 minuten lopen vanaf het centraal NS-station en is ook per auto goed bereikbaar. Alles is er hier gericht op puur genieten. De Oosterse tapas en het interieur maken er een geurig en en warm geheel van.

Leeuwarden Lounge

Restaurant, Spaans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.