Geen nieuwe meldingen

1, 2, 3 of 4 leggings met fleecevoering zonder naden

Legging met fleecevoering

260+ gekocht
€ 5,99
Meer dan 100 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze met fleece gevoerde legging is ontworpen om warm te blijven bij koud weer en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Product-details

  • Warm en dik, gevoerd met fleece
  • Geen naden
  • Hoog
  • Zachte en rekbare legging voor buikcontrole
  • Materiaal: 85% polyamide, 15% elastaan
  • Mag in de wasmachine

Maattabel

maat lengte (cm) heupbreedte (cm) breedte (cm)
S-M 86 41 45
L-XL 87 42 46
XXL 88 43 47
XXXL 89 44 48

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.