sluit
TTD Launch

LEGOLAND®

Nordmarksvej 9, Billund

Familieticket voor 1 dag voor LEGOLAND® Billund in Denemarken voor 3-5 personen

Kies optie

In een Notendop

Actie en plezier met ruim 55 attracties en meer dan 60 miljoen LEGO®-blokjes in het bekendste familiepark van Denemarken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Familieticket voor LEGOLAND® Billund
  • Voor 1 dag pretparkplezier tussen de bekende bouwsteentjes
  • Geldig t/m 1 november 2020

Als je in Nederland de pretparken uitgespeeld hebt, kan je het gewoon over de grens zoeken. Met dit familieticket voor LEGOLAND Billund in Denemarken heb je de hoeksteen van een geweldig dagje uit in handen. Dit pretpark met ruim 55 attracties en meer dan 60 miljoen LEGO®-blokjes is een spektakel voor jong, maar ook voor oud. Je LEGOLAND-deal bestaat uit één dag toegang voor maximaal 2 volwassenen en 1 t/m 3 kinderen.

Het park

De sprookjeswereld van LEGOLAND® wacht op je komst. Ontdek de nieuwste attractie van het jaar genaamd Battle of The Brick: een grootse riddershow met levende paarden en dappere ridders die de felbegeerde LEGO®-trofee willen winnen, en jij kan ze daarbij helpen! Daarbij kan je slapen in het splinternieuwe Castle Hotel vol ridders, tovenaars en prinsessen: de ultieme LEGOLAND®-ervaring met een sprookjesachtige overnachting in een themakamer.

Ga op ontdekkingstocht door verschillende themazones, verspreid over een domein van 14 hectare. Van spannende expedities in tempels tot wilde avonturen in het land van de ridders, poolreizen en gevechten met doorgewinterde piraten. Het wordt pas echt fantastisch in de Imagination Zone, waar de grootste 4D-bioscoop van Scandinavië je naar de diepste diepten van de zee brengt. In Ghost - The Haunted House beland je in een 800 m² groot spookhuis en maak je de gekste dingen mee. Jaag op vampieren in het spiegeldoolhof. Maar pas op! Verdwaal niet… Maak kennis met “The Crazy Scientist”, een professor die maar wat graag maffe experimenten uitvoert waar het hele gezin aan mee kan doen, als jullie durven. Want weet wel, dit griezelige avontuur heeft een onverwachte afloop.

In het hart van het themapark Miniland loont het de moeite om even naar boven te kijken: ervaar 5 wonderen van de bouw- en architectuurwereld. Meer dan 830.000 LEGO®-stenen zijn gebruikt om replica’s van ‘s werelds vijf hoogste gebouwen na te bouwen: de Burj Khalifa, Shanghai-toren, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center en Taipei 101.

In de LEGO® NINJAGO® World kan je je ninja-vaardigheden testen in Lloyds Laser Labyrint, op Coles Klimwand, in de Spinners van Kai en met de reflex-training van Jay. De ultieme NINJAGO-belevenis staat je te wachten in LEGO NINJAGO The Ride, een interactieve attractie waarin je de controle moet krijgen over de vier elementen: vuur, bliksem, aarde en ijs. Als je dat lukt, kan je het opnemen tegen een reuzenslang die De Grote Verslinder wordt genoemd.

Beleef de spanning van een vrije val in de Polar X-plorer attractie. Ga op bezoek bij de pinguïns in Penguin Bay of kijk naar haaien die boven je hoofd rondzwemmen in Atlantis by SEA LIFE™. Rond de dag af in de attractie LEGOTOP®, waar je vanaf 36 meter hoogte een imposant uitzicht hebt over de meer dan 65 miljoen LEGO®-steentjes beneden.

Voor een hapje of drankje kan je terecht in verschillende cafés en restaurants.


LEGO, het LEGO-logo en LEGOLAND zijn handelsmerken van de LEGO Group en worden hier toegepast met speciale toestemming. ®2020 The LEGO Group.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 november 2020 op alle openingsdagen en -uren van het park.
Aankoop: maximaal 1 groupon per familie te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Je groupon is je entreebewijs, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: je groupon geeft toegang tot dezelfde attracties als een verworven ticket bij de ingang. De SEAT Traffic School is uitgesloten van het aanbod. Maximaal 2 volwassenen per groupon. Een 'kind' heeft de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Kinderen jongeren dan 3 jaar mogen gratis naar binnen bij LEGOLAND ® Billund Resort. Niet geldig i.c.m. andere acties. Originele prijs berekend o.b.v. de wisselkoers van DKK naar EUR op 25 juni 2020, rekening houdend met wisselkoersschommelingen. Bekijk voor vertrek het actuele reisadvies voor Denemarken van de Rijksoverheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over LEGOLAND®

© Groupon

Dit iconische park in Billund, Denemarken, is het eerste LEGOLAND® ter wereld. Het opende zijn deuren inmiddels al meer dan 50 jaar geleden, in 1968, niet ver van waar de LEGO®-blokjes gemaakt worden. Elk jaar vergapen meer dan twee miljoen enthousiaste bezoekers zich aan de attracties. Geen wonder, want in Billund staat je een dag vol spanning, actie en avontuur te wachten.