Geen nieuwe meldingen

Leren loafers van Redfoot

Leren loafers van Redfoot

€ 99,88
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze instappers van het merk Redfoot zijn gemaakt van leer en worden aangeboden in 3 verschillende kleuren zodat je lekker rond kan sluipen.

Product-details

  • Slip-on leder instappers
  • Verborgen elastiek voor eenvoudig aantrekken
  • Materiaal: leer
  • Voering: kunstleer
  • TPR duurzame antislip rubberen buitenzool
  • Verkrijgbaar in zwart en bruin

Maattabel:

Grootte Voet lengte
39 24.6cm
40-41 25,4 cm
42 26.2cm
43 27.1cm
44 27.9cm
45 28,8 cm

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.