10, 12 of 14 motorrijlessen + AVD- en/of AVB-examen bij Les4you

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ga hard op weg naar je motorrijbewijs en ervaar het speciale gevoel van motorrijden met 10, 12 of 14 lessen van 60 minuten incl. examens.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 299,99 voor 10 motorrijlessen + AVD-examen (waarde € 705)
  • € 399,99 voor 12 motorrijlessen + AVD-examen + AVB-examen (waarde € 925)
  • € 442,99 voor 14 motorrijlessen + AVD-examen + AVB-examen (waarde € 1.020)

Haal je motorrijbewijs in een ontspannen sfeer en ga voor 10, 12 of 14 lessen. In alle gevallen krijg je daar het AVD-examen bij. Kies je voor de optie met 12 of 14 motorrijlessen, dan krijg je ook het AVB-examen er nog bij.

Op 23 juni 2016 was het slagingspercentage van Les4you voor eerste examens 91 - 95%. Bekijk hier de actuele slagingspercentages.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief € 32,80 Eigen Verklaring. Exclusief theorie-examen à € 31. Let op: de optie van (10 lessen + AVD) is zonder AVB, om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je AVB; deze kosten zijn voor eigen rekening. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0624 595 499, o.v.v. Groupon óf online op http://www.les4you.nl/contact.html, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd is 20 jaar. Een rijles duurt 60 minuten. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Les 4 you. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Alleen voor beginnende leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Les4You


Voor zowel autorijlessen als motorrijlessen ben je bij Les4You aan het juiste adres. Bij de Bredase rijschool volg je rijlessen in je eigen tempo in Breda en omstreken en ze houden rekening met je aanleg, motivatie en leeftijd. Ook biedt Les4You een digitale theoriecursus aan en kan je op het oefenterrein terecht voor een Motor Expierence.

Les4you

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.