Geen nieuwe meldingen

Roeselarestraat 1, Breda

Motor Experience van 3 uur voor 1 of 2 personen bij Les4you

Kies optie

In een Notendop

Drie uur lang spelenderwijs kennismaken met het motorrijden, waarbij schakelen, scherpe bochten en “achtjes” maken de revue passeren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een Motor Experience voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 58,99 voor een Motor Experience voor 2 personen (waarde € 300)

Een Motor Expierence is een ervaring op zich. Je krijgt in drie uur stap voor stap uitlegd waar je op moet letten en hoe je moet manoevreren tijdens het motorrijden. En de kennis die je opdoet mag je op het oefenterrein meteen in praktijk brengen. Een Motor Experience is anders dan een rijles, want je leert hier spelenderwijs kennismaken met het motorrijden zonder dat het meteen de bedoeling is dat je daarbij stappen vooruit gaat. Wat wel lekker is meegenomen, is dat je na afloop vaak wel de basivaardigheden van het motorrijden onder de knie hebt, waaronder op- en terugschakelen, scherpe bochten maken en een “achtje” maken. Tijdens de Motor Experience wordt voor motorkleding gezorgd, net als voor een helm en een mooie, snelle motor.

Fine Print

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@les4you.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd is 21 jaar. De motor experience duurt 3 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Les4You

Voor zowel autorijlessen als motorrijlessen ben je bij Les4You aan het juiste adres. Bij de Bredase rijschool volg je rijlessen in je eigen tempo in Breda en omstreken en ze houden rekening met je aanleg, motivatie en leeftijd. Ook biedt Les4You een digitale theoriecursus aan en kan je op het oefenterrein terecht voor een Motor Expierence.