Geen nieuwe meldingen

Tot 6 maanden anti-rimpel kuur met collageen en hyaluronzuur (360 tabletten)

Collageen en hyaluronzuur pillen

Tot 84% korting.
30+ gekocht
€ 29,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze kuur bevat actieve ingrediënten die de uiterlijke tekenen van veroudering pogen te bestrijden.

Product-details

 • Line@Diet anti-rimpel kuur
 • Samengesteld voor mannen en vrouwen die een gezondere huid willen en tekenen van veroudering willen bestrijden
 • Het ondersteunt ook de ligamenten, spieren en gewrichten dankzij de formule van gehydrolyseerd collageen, chondroïtine, hyaluronzuur en vitamine C, werkstoffen van binnenuit voor een zichtbaar gezondere blik zorgen
 • Helpt de hydratatie en glans van de huid te verhogen
 • Vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels
 • Helpt gezond haar te bevorderen en maakt de nagels sterk
 • Helpt bij het ondersteunen van spieren en gewrichten
 • Helpt energie-efficiëntie te bevorderen
 • Het draagt ​​bij aan het structurele en functionele onderhoud van de gewrichten
 • Het weerspiegelt een bepaalde chondrocyt-activiteit
 • Vermindert pijn in de degeneratieve ziekten zoals artrose en gewrichtsontsteking
 • Gebruik: neem twee keer per dag een tablet voor de hoofdmaaltijden
 • Integrator aangemeld bij het ministerie van Volksgezondheid
 • Vervaldatum: juni 2020

*Hyaluronzuur: is een van de belangrijkste componenten van bindweefsel bij mensen en andere zoogdieren. Het geeft de huid de speciale eigenschappen van sterkte en vormbehoud. Een gebrek daaraan veroorzaakt een verzwakking van de huid door de vorming van rimpels en imperfecties te bevorderen. De concentratie in de lichaamsweefsels neemt gewoonlijk af naarmate de leeftijd vordert. In de amorfe matrix van een bindweefsel houdt hyaluronzuur zich bezig met het handhaven van de mate van hydratatie, turgescentie, plasticiteit en viscositeit, waardoor een groot aantal watermoleculen worden ingeademd. Het is ook in staat om te dienen als een cementeermiddel en als een schokbestendig molecuul evenals als een effectief smeermiddel (bijv. In synoviale vloeistof) door het voorkomen van weefselschade veroorzaakt door fysieke stress.

*Gehydrolyseerd collageen: is een structureel eiwit en is het belangrijkste vezelachtige element van de huid, pezen, kraakbeen, botten, tanden, membranen, hoornvliezen en bloedvaten van alle vertebraten. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en bindweefsel. Het is verantwoordelijk voor de mechanische bescherming van het lichaam door de huid, het welzijn en de conditie van de huid en andere organen, de preventie van uitdroging van de huid, het behoud van de elasticiteit en de versteviging van de huid en weefsels en het minimaliseren van rimpels in de huid. *

*Chondroïtinesulfaat: is een macromolecuul behorende tot de familie van glycosaminoglycanen, bekend om de waardevolle structurele rol van de extracellulaire matrix. Het is een waardevolle remedie tegen inflammatoire gewrichten. Met moleculaire mechanismen die nog niet bekend zijn, zou chondroïtinesulfaat de functionaliteit van gewrichten zoals artrose, het voorkomen van degeneratie, kunnen verbeteren. *

Vitamine C: het is raadzaam om vitamine C te nemen met voeding, omdat het lichaam niet in staat is om het te synthetiseren. In het lichaam is er slechts een kleine reserve in de bijnieren.

Ingrediënten: type II gehydrolyseerd collageen, vitamine C (1-ascorbinezuur); vulstof: cellulose, calciumcarbonaat; gepregelatiniseerd zetmeel, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, talk en siliciumdioxide.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.