Geen nieuwe meldingen

Ling Zhi Amsterdam

Pieter Calandlaan 1127, Amsterdam

1 of 3 acupunctuursessies bij Ling Zhi Praktijk (vanaf € 19,99)

Kies optie

In een Notendop

Acupunctuur is bedoeld om te helpen bij verschillende problemen zoals: reumaklachten, huidaandoeningen, haarverlies of gewichtsverlies.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor 1 acupunctuursessie (waarde € 65)
  • € 29,99 voor 3 acupunctuursessies (waarde € 175)

Acupunctuur is bedoeld om te helpen bij verschillende klachten. Zo kan je acupunctuur nemen met het doel om de volgende problemen te verminderen: reumaklachten, huidaandoeningen, haarverlies of afvallen. Je begint met een intakegesprek waarin jouw klachten en wensen besproken worden.

Ling Zhi praktijk


Ling Zhi praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde werkt aan de bestrijding van uiteenlopende problemen. Dit door middel van onder andere acupunctuur, kruidentherapieën, Tuina-massage, Cupping en Moxa Therapie. Ling Zhi ziet de Chinese geneeskunde als een aanvulling op die van de Westerse landen. Veel tevreden cliënten weten dan ook de weg naar hun praktijken op hun duimpje te vinden. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 785 7698, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor de vestiging Pieter Calandlaan 1127 in Amsterdam. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Deze deal is alleen geldig voor mensen met reumaklachten, huidaandoeningen, haarverlies of voor mensen die willen afvallen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ling Zhi Amsterdam