Geen nieuwe meldingen
Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Stel je eigen lunch samen en smul van een soepje en daarna een broodje op een muzikale plek om de hoek van het Rembrandtplein.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een live-concert van je favoriete band zorgt een smakelijke lunch voor aangename kriebels in je buik, worden er gevoelige snaren geraakt en bevat het soms echte kippenvelmomentjes. Handjes in de lucht voor een tweegangenlunch bij L!VE Amsterdam.

Kies uit 4 opties

  • € 7,99 voor een tweegangenlunch voor 1 persoon
  • € 15,99 voor een tweegangenlunch voor 2 personen
  • € 31,99 voor een tweegangenlunch voor 4 personen
  • € 47,99 voor een tweegangenlunch voor 6 personen

Breek je dagje shoppen, sights bezoeken of slenteren in de hoofdstad goed doormidden met een lunch bij L!VE. Je begint het programma met een soepje naar keuze. Het aanbod kan verschillen, maar je hebt altijd minimaal de keuze uit twee varianten. Als je keel gesmeerd is, ga je door met één van de verschillende broodjes, belegd met bijvoorbeeld carpaccio of spicey chicken. Na deze lunch heb je hopelijk genoeg energie opgedaan om je Amsterdamse optreden te vervolgen.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over L!VE Amsterdam Restaurant & Bar

Eten met muziek en goed gezelschap. Klinkt goed en laat dat nou net zijn waar het om draait bij deze tent aan het Thorbeckeplein in hartje hoofdstad. Zelf noemen ze zich een "Party piano bar" maar L!VE is zoveel meer. Het is een plek waar je met je vrienden, familie en collega's aanschuift voor een volledige avond vermaak. Zo kan je beginnen met een cocktail aan de bar, de avond vervolgen met een diner dat je kiest van de uitgebreide menukaart en de avond eindigen met de voetjes van de vloer. Live-muziek is er vanaf 20.00 uur en varieert van Sinatra tot Hazes en de laatste top-40 hits. Op donderdag en zondag verschilt de muzikale invulling.

Live Amsterdam

Restaurant