Geen nieuwe meldingen

Live In Truth

Abraham Kuyperlaan 27, Rotterdam

Afslanken met NLP bij Live In Truth in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Met NLP (Neuro Linguistic Programming) leer je je eigen gedachten te sturen door om te denken waar jij dit nodig vindt.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

  • 1, 2 of 3 sessies afslanken met NLP
  • Leer met Neuro Linguistic Programming je eigen gedachten te sturen door om te denken waar jij dit nodig vindt
  • In dit geval je gedachten over voeding en beweging
  • En hoe je die kan inzetten om jezelf te motiveren om af te slanken
  • Kies zelf of je 1, 2 of 3 sessies begeleiding van de pro wil hier in
  • Elke sessie duurt zo’n 90 min. en is een vervolg op de voorgaande sessie

Op zoek naar een effectieve manier om af te vallen in Rotterdam? Live In Truth introduceert je graag iets nieuws. Want zeg nou eerlijk, heb je al eerder aan Neuro Linguistic Programming gedacht? Afvallen is namelijk niet alleen fysiek, maar net zo goed mentaal. Alle handelingen die je doet, worden aangestuurd door je hersenen. Dus je hersenen aansturen de juiste richting op te denken kan een effectieve manier zijn om je wensen om te zetten in daden. En om NLP op een laagdrempelige manier een keer uit te testen biedt Live In Truth in Rotterdam deze afslank-sessies met korting.

Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguistic Programming) is een manier om inzicht te krijgen in de drijfveren van ons handelen. En met dat inzicht kan je de handelingen waar je ontevreden over bent leren veranderen. Kort gezegd: je wordt de baas over je eigen handelingen, met je eigen gedachten als krachtig wapen.

Sessie 1 - plan van aanpak

De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek waarin jij jouw doel op het gebied van afslanken kenbaar maakt. Samen maken jullie een persoonlijk stappenplan om dit doel te kunnen behalen.

Sessie 2 - vervolg

In deze sessie gaan jullie dieper in op jouw specifieke behoeften, om er achter te komen of er een samenhang is met jouw handelingen. Je wordt gecoacht om handelingen met betrekking tot je gewicht de goede kant op te sturen. Mogelijk ga je in deze sessie aan aantal fysieke oefeningen doen.

Sessie 3 - controle

In de controle-fase wordt je progressie betreft de voorgaande twee sessies onderweg naar het behalen van je doel geanalyseerd. Waarom werken bepaalde dingen wel en niet en wat kan er beter? In deze sessie maken jullie opnieuw samen een stappenplan om verder op eigen houtje je doel te kunnen behalen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Houd er rekening mee dat het programma alleen zijn vruchten kan afwerpen bij volledige inzet van de deelnemer. Live In Truth is niet aansprakelijk voor het resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Live In Truth

Psychologe, coach en therapeut Atoesa Zare van Live in Truth in Rotterdam heeft vroeger veel last gehad van angsten en onzekerheden. Nu zij daar volledig van af is, wil ze anderen begeleiden vervelende gedachtes te verdrijven met methodes die voor haar werkte. Zij wil zogeheten blokkades opheffen met hypnotherapie, NLP-coaching en dans. Het uitgangspunt is dat je zelf alle antwoorden al in je hebt en Atoesa ondersteunt je om deze te vinden.