Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Koornmarkt 14A, Tiel

Huidverbeterende gezichtsbehandeling naar keuze bij Looks&beauty in Echteld bij Tiel

Kies optie

In een Notendop

Pak een rustmoment en geniet van een uitgebreide gezichtsbehandeling voor een positief effect op je huid en je stressniveau.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Huidverbeterende gezichtsbehandeling naar keuze van 60 minuten
  • Bij een informele salon met een huiselijke sfeer
  • In Echteld bij Tiel

  • De “Hydracure”-gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes en is bedoeld om de vochtbalans op peil te brengen en te zorgen voor een langdurige hydratatie

Als je voor de optie “Luxe anti-aging” kiest dan kan je kiezen tussen een “Timexpert lift”- of “Neo age”-behandeling:

  • De “Timexpert lift”-gezichtsbehandeling is geschikt voor de oudere huid en bedoeld om meer volume aan het gelaat te geven
  • Bij de “Neo age”-gezichtsbehandeling wordt door middel van een krachtige massagetechniek (gebaseerd op gezichtsyoga) de huid gemasseerd

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. / je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur van tevoren op 0653 536 258 óf via e-mail op info@looksenbeauty.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor klanten die langer dan 4 maanden niet bij Looks&beauty zijn geweest. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Looks&Beauty

Echteld geniet bekendheid dankzij de mooiste trouwlocatie van Nederland binnen z'n 'dorpsgrenzen'. Hoewel dit bijzonder is, is het zeker niet het enige wat bijdraagt aan de gemeenschap van slechts 1.200 inwoners. Schoonheidssalon Looks&Beauty doet maar al te graag een duit in het zakje om het dorp een prettig imago te geven. Deze salon heeft een informele en huiselijke sfeer. Dat wil eigenaresse Linda ook graag tot uiting brengen in de behandelingen die zij aanbiedt. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je tijdens de behandeling comfortabel bent. Breng een bezoek aan Looks&Beauty voor onder andere gezichtsbehandelingen, microneedling en biopeelings.