Geen nieuwe meldingen

Halstraat 21-A, Breda

Onbeperkt tapas eten bij Los hermanos voor 2, 4 of 6 personen

Kies optie

In een Notendop

De kaart bevat meer dan 80 soorten warme en koude tapas, zowel typisch Spaanse hapjes als gerechtjes uit de internationale keuken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 

Aanbevelingsbadge

Kies uit 3 opties

  • € 32,50 voor onbeperkt tapas voor 2 personen
  • € 63,99 voor onbeperkt tapas voor 4 personen
  • € 94,99 voor onbeperkt tapas voor 6 personen

Je mag ronde na ronde naar hartenlust tapas bestellen en eten. Er zijn ruim 80 soorten om uit te kiezen, zoals verschillende soepen, couscoussalade, tortillas, calamares, en nog veel meer. Zelfs de nagerechten zijn inbegrepen in de deal. Bekijk de menukaart om alle opties te zien. Bestel hier een glas fris of een passend wijntje bij, en je hebt het recept voor een geslaagde avond.

Los hermanos

Los hermanos in Breda is een sfeervol restaurant voor alles, van een gezellig avondje borrelen tot uitgebreid tafelen met Spaanse lekkernijen. Je vindt deze zaak in het centrum van de stad, op een steenworp afstand van de Grote Kerk en het Kasteel van Breda.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop t/m op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Het is niet mogelijk om meerdere Groupon reserveringen aan elkaars tafel te koppelen. Voor tapas die niet opgegeten worden, wordt € 2,50 per tapas in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Los hermanos