Geen nieuwe meldingen

Onbeperkt sushi en teppanyaki bij Lotus Sakura in Heerenveen (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Bestel 2,5 uur lang je favoriete maki, nigiri, temaki handrolls, teppanyaki en andere warme gerechten van de uitgebreide kaart.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Rijstkorrels zijn graag bij elkaar en doen altijd een stevige groepsknuffel terwijl ze onder een afdakje van vis of omelet liggen. Proef hun liefkozingen tijdens onbeperkt sushi eten onder het dak van restaurant Lotus Sakura.

Kies uit 4 opties

  • € 32,99 voor all-you-can-eat sushi voor 2 personen
  • € 48,99 voor all-you-can-eat sushi voor 3 personen
  • € 64,99 voor all-you-can-eat sushi voor 4 personen
  • € 94,99 voor all-you-can-eat sushi voor 6 personen

In 2,5 uur heb je tijd genoeg om een groot deel van de gerechten op de kaart te leren kennen. Prikkel je smaakpapillen bijvoorbeeld met een spicy tuna maki, een sake maki avocado of een klassieke california maki. Mocht je zin hebben in een warme side dish dan kies je bijv. voor beefrolletjes, gefrituurde varkenshaas of gebakken champignons. Met meer dan 80 verschillende gerechten weet je in ieder geval zeker dat er keuze genoeg is.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en zaterdagen met schaatsevenementen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5 per persoon.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0513 624 121, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Maximaal 2,5 uur. Binnenkomst om uiterlijk 19.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Verspilling wordt niet gewaardeerd: per niet-opgegeten gerecht wordt € 2 in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lotus Sakura

Lotus Sakura is van alle Oosterse markten thuis. Je kan er iets afhalen voor thuis, de Chinese kaart bekijken of een all-you-can-eat arrangement kiezen. Het buffet is er erg uitgebreid en divers en de teppanyaki-plaat zorgt voor veel spektakel. Verder is er ook een speelhoek voor de kinderen. En het restaurant in het centrum van Heerenveen beschikt bovendien over ruime parkeergelegenheid.

Lotus Sakura

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant, Sushi
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.