Geen nieuwe meldingen

Louati's Place

Waterpijp-arrangement met tapas en thee bij Louati's Place in hartje Beverwijk, vanaf 2 personen

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Lurk aan de pijp en kies er één van de zeven smaken bij, inclusief een ronde Oosterse tapas met kroketjes, soep en andere hapjes én thee.

Wat je krijgt

  • Waterpijp-arrangement inclusief 1 ronde tapas en thee
  • Kies je eigen smaak: appel, mint, appel-mint, blueberry-mint, miamore, ladykiller of love
  • Inclusief 1 ronde tapas met kroketjes en soep
  • En een kop thee

Ben je op zoek naar een plek om te lunchen of ontbijten in Beverwijk? Wat dacht je van een waterpijp in combinatie met een ronde tapas, dat is weer eens wat anders dan een broodje kaas. Met deze deal bij Louati’s Place in hartje Beverwijk lurk je aan de pijp en kan je elk trekje afwisselen met een hapje kroket en soep. De kinderen meenemen is geen enkel probleem, want terwijl jij hooked bent aan je hookah gaan de kleintjes hun gang in de knusse speelhoek.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Louati's Place

Bij Louati's Place snoep je van verschillende keukens die onze wereld rijk is. De Beverwijkse lunchroom serveert de hele dag door gerechten geïnspireerd op verschillende landen. Je waant je hier culinair niet alleen in een ander land, maar ook in een andere tijdzone. Je kan namelijk de hele dag door ontbijten (en lunchen trouwens). En ook voor de kids is er een andere wereld te betreden wanneer hun ouders aan de koffie zitten. Achterin de zaak bevindt zich een vrolijk huisje. Wanneer je dat binnenloopt, kom je in een uitgebreide speelhoek terecht. Waar ook de kinderen in de (speelgoed)keuken kunnen rocken en waar een koffer vol diertjes en andere speeltjes de grond siert. Het kleurrijke interieur van Louati's Place is op zijn beurt geïnspireerd op de Deense eenvoud en gezelligheid, ook wel "hygge" genoemd. Ontbijten en lunchen als een echte wereldburger dus, bij deze fijne plek in Beverwijk.

Louati's Place

Nachtleven, Bar, Loungecafé
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.