Geen nieuwe meldingen

LOVE & JOY FOTOGRAFIE

Weteringdreef 61, Zoetermeer

Zwangerschaps- en/of babyfotoshoots bij Love & Joy Fotografie

70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Inclusief gebruik van verschillende accessoires, mutsjes, haarbanden, achtergronden, zwangerschapsjurken en kinderkleding

  • Met professionele nabewerking van de bestelde foto’s

  • Creatieve foto's, zie de voorbeelden op de website

Over deze deal

Een glimlach is een daalder waard, maar een professionele fotoshoot van je zwangere buik en pasgeboren kindje is onbetaalbaar. Geniet van het wonder met zwangerschapsfotoshoots bij Love & Joy Fotografie.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor 1 zwangerschaps- of 1 babyfotoshoot (waarde € 95)
  • € 29,99 voor 1 zwangerschaps- en 1 babyfotoshoot (waarde € 190)
  • € 39,99 voor 3 zwangerschapsfotoshoots en 1 baby fotoshoot (waarde € 380)

Na het maken van de reservering bespreek je samen wat het beste moment is om foto’s te maken, zowel van de zwangere buik als van je kindje. Ook krijg je advies over welke kleding je het mooiste zal staan. Tijdens de shoot mag je gebruikmaken van verschillende accessoires: mutsjes, haarbanden, achtergronden, zwangerschapsjurken en kinderkleding. Elke shoot duurt 60 minuten en de babyshoot vindt plaats als je kindje ouder dan 3 maanden is.

14 dagen na de fotoshoot neemt Love & Joy contact met je op voor het maken van een afspraak voor een 1 uur durende bestelsessie in de studio. Samen bekijk je welke afdrukken het beste zijn. Deze kunnen nog professioneel nabewerkt worden. 1 afdruk krijg je mee naar huis. De overige foto’s die afgedrukt moeten worden, worden in rekening gebracht. Het is bovendien mogelijk je foto’s te laten printen op bijvoorbeeld canvas, fine art prints of in een album tegen een meerprijs. Hieronder staan de opties nog een keer op een rijtje:

  1. Zwangerschaps- of babyfotosessie bestaande uit een fotoshoot van 60 minuten van jou of je baby. Je ontvangt 1 fine art print van 13x18 cm.

  2. 1 zwangerschaps- en 1 babyfotosessie bestaande uit 2 fotoshoots van 60 minuten. Je ontvangt bij elke shoot 1 fine art print van 13x18cm.

  3. 3 zwangerschapsshoots en een 1 babyfotosessie. De eerste 2 fotoshoots zijn rond 18 weken & 26 weken en duren 30 minuten. De laatste shoot van 35 weken en de babyshoot duren 60 min. Je ontvangt 1 afdruk van 20x30 cm met collage van de 3 zwangerschapsmomenten, en bij de babyshoot 1 afdruk van 13x18 cm.Love & Joy Fotografie


Love & Joy Fotografie staat onder leiding van moeder en fotograaf Jennifer die dankzij haar creativiteit en gebruik van accessoires elke aanstaande moeder, pasgeboren baby en kleuter prachtig op de gevoelige plaat weet vast te leggen. Haar studio aan de Veurse Achterweg is van alle gemakken voorzien, waardoor je ontspannen aan de shoot begint. Ook is Love & Joy Fotografie beschikbaar voor trouwreportages en heeft ze direct contacten met leveranciers op het gebied van canvassen, fine art prints, wanddecoratie en fotoalbums, zodat je je prachtige foto’s direct kan bijbestellen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, vrijdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0653 432 177, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: de fotoshoots moeten door dezelfde persoon worden afgenomen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over LOVE & JOY FOTOGRAFIE