Geen nieuwe meldingen

Ali Baba effen harembroek voor dames

Ali Baba effen harembroek

350+ gekocht
350+ gekocht
€ 8,99

In een Notendop

Deze wijde harembroek heeft als doel je comfortabel te kleden, verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.

Product-details

  • Materiaal: Viscose
  • Wasbaar in de machine
  • Harembroek Ali Baba voor dames

Maattabel

maat taille (cm) kruis (cm) lengte (cm)
S-M 63 71 91
M-L 64 72 92
L-XL 66 73 94
XL-XXL 71 75 95
XXL-XXXL 73 76 100

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.