sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Lucas Rive

Oude Doelenkade 7, Hoorn

Gastronomisch 4-gangen lunchmenu van de chef voor 2 of 4 pers. bij Michelinster-restaurant Lucas Rive

Kies optie

In een Notendop

De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 16.00 uur en je maakt in Hoorn 4x kennis met culinair creatieve gerechten van een topchef.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reservering

Elegantie is een keurmerk dat je moet verdienen, een traditioneel arbeidsethos siert een chef-kok en verrassingen laten het mensenhart sneller kloppen. Ervaar een sierlijke plek waar vakmanschap, stijl en passie samenkomen en proef de smaakvolle symbiose van gratie en verfijning in de historische haven van Hoorn bij Michelinster-restaurant Lucas Rive.

Kies uit de volgende opties


  • € 59,99 voor een gastronomisch 4-gangen lunchmenu van de chef voor 2 personen
  • € 119,98 voor een gastronomisch 4-gangen lunchmenu van de chef voor 4 personen

Wanneer je bij restaurant Lucas Rive binnenstapt, is het stijlvolle interieur met de met-toewijding-opgemaakte tafels het eerste wat je opvalt. Het aquarium met de gekleurde vissen, de honderden glazen die zorgvuldig in rijtjes staan, de ingelijste foto’s aan de wand: alles is evenzorgvuldig samengesteld. Lucas Rive en zijn vrouw Deborah Rive weten wat ze willen, hoe ze het willen en hoe ze dit het beste kunnen vertalen naar gerechten. Een hardwerkend echtpaar. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat Lucas en zijn vrouw begin dit jaar zijn toegetreden tot Les Patrons Cuisiniers, een culinair samenwerkingsverband van goede vrienden die vakmanschap, culinaire creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Michelinster-restaurant Lucas Rive is hiermee het 25e restaurant in dit exclusieve gezelschap. Tijdens de lunch is het een verrassing wat je nu precies krijgt, maar je mag er vanuit gaan dat de chef iets bijzonders voor je in petto heeft. Het kan zijn dat je iets van de kaart krijgt, maar het enige wat je écht zeker weet is dat je van harte welkom bent tussen 12.00 en 16.00 uur bij Lucas en zijn team.Lucas Rive


Dit restaurant krijgt 16 punten op de website van GaultMillau. En dat wil wat zeggen. Bovendien is het restaurant de hoogste nieuwe binnenkomer in de restaurantgids Lekker 2014. Lucas Rive heeft een smakelijke combinatie uitgevonden: gastronomie met een sfeervolle strik erom. Je kan er met maximaal 89 mensen zitten, dus het is goed mogelijk om jouw hele (schoon)familie uit te nodigen voor een buitengewone maaltijd in de historische haven van Hoorn.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 april 2015 op woensdag t/m vrijdag en zondag van 12.00 - 16.00 uur (m.u.v. feestdagen). Verlengd t/m 29 april 2015.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lucas Rive