sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Steakhouse Tango Grill

REGULIERSDWARSSTRAAT 125, AMSTERDAM

Lunch voor 1-4 personen bij Steakhouse Tango Grill in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Begin met een broodje kruidenboter, gevolgd door een steak met friet en salade en sluit de lunch af met een kopje koffie of thee.

Over deze deal

  • Geniet van een lunch uit de Argentijnse keuken
  • Kom met 1, 2, 3 of 4 personen
  • Je kan komen lunchen van 12.00 tot 16.00 uur
Image 1

Voorgerecht:

Brood met kruidenboter

***

Hoofdgerecht, keuze uit:

Steak met friet en salade

Gegrilde kipfilet met friet en salade

Spareribs met friet en salade

Hamburger met friet en salade

***

Dessert:

Koffie of thee

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl.
. Alleen geldig tussen 12.00-16.00 uur. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2022 op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Steakhouse Tango Grill

Voor een goede steak met een volle, krachtige wijn ben je bij de Steakhouse Tango Grill in Amsterdam aan het juiste adres. Ze hebben een breed assortiment vol met authentieke, Argentijnse gerechten die met zorg en verse producten worden bereid. Denk aan carbonada, chorizos. empanada's, bife ancho en meer. Het restaurant zit gevestigd in de Reguliersdwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Stap binnen in hun warme, romantische restaurant en proef de gerechten uit de Argentijnse keuken.