Geen nieuwe meldingen

Waardebon van € 20, € 70 en € 120 voor het gehele assortiment van Luxe Overhemden

Tot 58% korting.
2 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van overhemden, stropdassen, truien, Polo shirts, riemen, bretels of kies een herenhorloge.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kleren maken de man, net als een ongeschoren baard bij Brad Pitt of een baard die zo lang is dat deze opgerold en ondersteund moet worden met bretels. Voel je weer helemaal man met kleding van Luxe Overhemden.

Kies uit 3 opties

  • € 10 voor een waardebon van € 20
  • € 30 voor een waardebon van € 70
  • € 50 voor een waardebon van € 120

Met een breed en altijd actueel assortiment met merken als Profuomo, Venti, Casa Moda, Redmond en Michaelis; tref je altijd wel iets van je gading. De overhemden zijn bijvoorbeeld fashionable en nauwgezet getailleerd, van 100% katoen, vrijwel strijkvrij en van hoge kwaliteit. Bovendien heb je ruime keuze in kleuren, motieven en maten (38 t/m 46).

Let op: Minimumbestedingsbedrag

Waardebon van € 20 - geen minimale besteding
Waardebon van € 70 - minimale besteding € 100
Waardebon van € 120 - minimale besteding € 150

Met je waardebon van € 70 koop je bijvoorbeeld het strijkvrije overhemd “Venti rolls hemelblauw” en een bijpassende “Profuomo navy gepoetst” riem samen voor € 124,95. In dat geval betaal je nog € 124,95 - € 70 = € 54,95 bij.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2017.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Maximaal 1 groupon per bestelling.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2017. Bestellen doe je op luxeoverhemden.nl met gebruik van je groupon-codes. Na het inwisselen van je groupon bedraagt de levertijd ongeveer 1-4 dagen.
Bijkomende kosten: let op, voor de waardebonnen gelden minimumbestedingsbedragen. Niet voor de waardebon van € 10 maar wel voor de waardebon van € 30 (minimumbestedingsbedrag € 100) en voor de waardebon van € 50 (minimumbestedingsbedrag € 150).
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Luxe Overhemden

Luxe Overhemden verkoopt sinds 2010 bijzondere overhemden en kijkt altijd uit naar de laatste trends. Ook accessoires als dassen, handschoenen, riemen, bretels en horloges kan je in deze webshop vinden. Ze bieden zelfs een verstelservice én het is mogelijk om voor uitgestelde betaling via acceptgiro te kiezen. Je bestelling wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd en ruilen of retourneren - binnen 14 dagen - gaat er al net zo makkelijk.