Geen nieuwe meldingen

Arabislaan 46, Den haag

1 of 3 massages naar keuze van 60 minuten bij M for Massage

Kies optie

In een Notendop

Je spieren kunnen eindelijk relaxen tijdens een sportmassage, ontspanningsmassage , Ayurvedische massage of hotstone-massage.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 1 massage van 60 minuten naar keuze (waarde € 37)
  • € 52,99 voor 3 massages van 60 minuten naar keuze (waarde € 111)

De ontspanningsmassage is een moment om volledig los te komen van de alledaagse dingen en te genieten van de weldaad van handwarme olie en een vakkundige massage.

Bij de Ayurvedische massage wordt er gebruikgemaakt van de nadi’s (meridianen), de marma’s (drukpunten) en de chakra’s (energiecentra). Op een plezierige wijze worden deze punten tijdens de massage geactiveerd waardoor je de energie letterlijk weer door je lichaam voelt stromen.

Een sportmassage warmt je spieren op. Dit heeft een gunstige invloed op je prestatie, bijvoorbeeld vlak voor een wedstrijd. Na een intensieve sporttraining helpt deze massage juist om je spieren sneller en beter te laten herstellen.

Een hotstone-massage is een massage met warme stenen en essentiële oliën. De stenen zorgen voor het opwarmen en ontspannen van de spieren. De hotstone-massage helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de organen en kan helpen het lichaam weer in balans te brengen.

M for Massage

Martijn volgde de opleiding tot sportmasseur en behaalde hij zijn ACE-certificering. Daarna volgde hij diverse cursussen om het scala aan massagetechnieken en behandelingen verder uit te breiden. Je kan er terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage, Ayurvedische massage, hotstone-massage, Kinesio Taping en lymfedrainage. Parkeren kan gratis voor de deur.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur van tevoren verplicht online op http://bit.ly/19JpECc. Vermeld bij het vakje 'Boodschap' je groupon-codes. Vergeet niet je afgedrukte groupon mee te nemen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over M for Massage