Geen nieuwe meldingen

Madame Tussauds Amsterdam: spot nationale en internationale celebrities op de Dam

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ keer verkocht vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in één van de bekendste attracties in het centrum van de hoofdstad.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Gilberte
1 beoordelingen1 beoordelingen
15 uur geleden
Uitstekend!
A
Adri
1 beoordelingen1 beoordelingen
1 dag geleden
Prima orijs
L
Lieke
1 beoordelingen1 beoordelingen
1 dag geleden
Goed! Er ging iets mis en het kon meteen opgelost worden.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Tickets voor Madame Tussauds Amsterdam
  • Data: t/m 31 december 2019
  • Locatie: Madame Tussauds, Dam 20, 1012 NP, Amsterdam
  • Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 20.00 uur

Wie wil nou niet zijn of haar idool ontmoeten? Met deze tickets voor Madame Tussauds in Amsterdam kom je daar in ieder geval al een stapje dichterbij. De wassen beelden lijken sprekend op diverse beroemdheden, topsporters en kunsticonen. Ze bewegen niet, dus zorg dat je foto’s maakt en vrienden en familie zullen jaloersmakend van je foto’s smullen. Met een entreeticket voor Madame Tussaud ga je al binnen en loop je in eigen tempo langs de ‘celebs’.

Stap binnen in de glamoureuze wereld van het Madame Tussauds en ‘ontmoet’ oude en rijzende sterren. Duik met Adele de studio in, drink een Nespresso met mister Clooney en help de wereld behoeden voor onheil met de superhelden van Marvel. Alsof dat niet genoeg is, wandel je zo langzaam als je wil langs tal van andere beroemdheden, variërend van topsporters tot kunsticonen en van vlogger Enzo Knol tot E.T. Let op: handtekeningen vragen mag, maar kan tot teleurstellingen leiden.

Kies uit twee opties

  • € 11 voor een entreeticket voor 1 kind - 5 t/m 15 jaar (waarde € 20,50)
  • € 14 voor een entreeticket voor 1 volwassene - 16 jaar en ouder (waarde € 24,50)

Maak je klaar voor de fameuze interactieve attractie in het hart van Amsterdam. In de unieke wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities. Rico Verhoeven is de nieuwste toevoeging aan dit rijke sterrenensemble. En dat is niet zomaar een toevoeging, want hij is het eerste robotbeeld van de club en beweegt zijn gezicht en ogen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Madame Tussauds Amsterdam t/m 31 december 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon de groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt, dit is je entreebewijs. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De optie voor een kind is geldig van 5 t/m 15 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds is een wereldberoemde keten in diverse grote steden in de wereld: van Londen tot Amsterdam, New York, Las Vegas en Hongkong. Het concept van Madame Tussauds is ontstaan tijdens de Franse Revolutie, toen mevrouw Marie Tussaud de kneepjes van het vak leerde in het wassenbeeldenkabinet van Dr. Curtius in Parijs. Later trok ze naar Londen, waar ze haar eerste collectie wassenbeelden tentoonstelde. Na haar dood werd haar werk voortgezet en groeide Madame Tussauds uit tot een wereldmerk.

Madame Tussauds Amsterdam

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.