Geen nieuwe meldingen

Gasthuisvelden 11, Breda

Speel op je eigen locatie een GPS-Stadsspel naar keuze voor 5 t/m 50 personen van Magna Entertainment

Kies optie

In een Notendop

Volg je virtuele personage op de kaart van het spel en werk samen om in anderhalf uur tijd de diverse opdrachten succesvol uit te voeren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 29,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 5 personen (waarde € 118,75)
  • € 54,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 10 personen (waarde € 237,50)

  • € 79,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 15 personen (waarde € 356,25)
  • € 109,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 20 personen (waarde € 475)

  • € 159,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 30 personen (waarde € 712,50)
  • € 269,99 voor een GPS-Stadsspel t/m 50 personen (waarde € 1.187,50)

Volg je virtuele personage op de kaart van het spel en werk samen om in anderhalf uur tijd de diverse opdrachten succesvol uit te voeren. Je geeft bij de start van het spel de stad waarin je speelt aan, zo kan je de stad al spelende leren kennen. Nóg leuker is om in meerdere teams tegen elkaar te strijden, een spelletje is namelijk pas écht leuk als je van de ander kan winnen. Je kan kiezen uit de volgende vier spellen:

Sherlock:
Speur rond door de stad aan de hand van aanwijzingen en getuigen die verspreid over de stad te vinden zijn. Ontfutsel informatie door tegenstanders af te luisteren via je smartphone en ga als een speer naar één van de virtuele politiebureaus om een van de eigenschappen van de moordenaar door te geven om punten te scoren. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is voor 4-80 personen.

Escape Game:
Red gegijzelde mensen verspreid door de stad. Aan de hand van je mobiele telefoon probeer je met je team te achterhalen waar er mensen in nood zijn. Eenmaal gevonden moet er binnen 15 minuten een code gekraakt worden, zodat er punten gescoord worden. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is speelbaar vanaf 4 personen.

Hangover: Denk aan de bekende gelijknamige film en stel je een spel voor, dit is namelijk precies wat het is. Jij en je teamgenoten hebben iets te diep in het glaasje gekeken, een nieuwe tatoeage, verloren tanden en de trouwring en -jurk moeten nog afbetaald worden. Daarom is het zaak om gouden munten te vinden, die verspreid in de stad liggen. Met deze munten kan het sprookjeshuwelijk toch nog plaatsvinden. Maar let wel op je tegenstanders, die je in real-time op de app ziet. Dreigen ze je voor te zijn? Gooi dan in het spel een taart in hun gezicht zodat ze een minuut ‘buitenspel’ staan. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is voor 4-80 personen.

Wedding planner: Voor twee mensen moet het de mooiste dag van hun leven zijn, maar de ceremoniemeester heeft er een zooitje van gemaakt. Aan jou en je team de taak om het alsnog in goede banen te leiden. Dit doe je door munten te verzamelen om de ringen, de jurk, de taart en andere onmisbare spullen te kopen. Eenmaal gevonden en gekocht? Dan moet je zorgen dat het zo snel als mogelijk op de virtuele trouwlocatie wordt afgeleverd, voor een onvergetelijke dag. Maar zorg wel dat je die vervelende ex-vriend en schoonmoeder ontwijkt tijdens je tocht. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is voor 4-80 personen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: geef via https://www.uitjesenevenementen.nl/groupon aan in welke stad je het spel wil spelen. Ook vul je hier je gegevens en groupon-code in. Je ontvangt vervolgens een code waarmee je in kan loggen.
Annuleren: na aankoop is het ruilen van je groupon niet meer mogelijk.
Meer info: je kiest zelf een locatie, voorwaarde is wel dat deze minimaal 700 x 700 meter ruim is. Houd rekening met een dataverbruik van 30/35 mb voor het online spelen. Een team bestaat uit 5 personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Magna Entertainment

Ranking the Stars en Ik hou van Holland, bekend van tv en twee voorbeelden van de spellen die Magna Entertainment organiseert. Buiten deze twee spellen staat bij het bedrijf de zogenaamde spelletjeskast vol met alternatieven. Dat is ook niet gek want het team is ruimschoots 10 jaar bezig met het verzorgen van enerverende speelmiddagen en -avonden. Andere voorbeelden zijn Jongens tegen de Meisjes en pubquizen. Allemaal op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest ter behoeve van de teambuilding, klantenbinding of promotie, een verjaardagsfeest of welke feestelijke reden dan ook. Het is zelfs mogelijk om je hele familie, vriendengroep inclusief aanhang en collega's tegelijkertijd uit te nodigen, mocht je daar zin in hebben. Magna Entertainment beschikt namelijk over bijzondere uitjes die geschikt zijn voor groepen met maximaal 100 personen en app-games waar je met een onbeperkt aantal personen aan kan deelnemen.