Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code NICHOLAS en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

2, 3, 4, 5 of 6 multipacks magnesium en vitamin B6 tabletten

BLACK FRIDAY Magnesium en vitamin B6 tabletten

€ 44
€ 21,90
50% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze magnesium en vitamin B6 tabletten zijn ontworpen om je zenuwstelsel, metabolisme, spierkracht en uithouding te versterken.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon Magnesium en vitamin B6 tabletten wordt verkocht door Pharmazon Srl

  • 60 tabletten van 1 gr. per doosje
  • Helpt vermoeidheid en vermoeidheid te bestrijden
  • Voedingssupplement op basis van Sucrosomial® marine Magnesium en 4 andere bronnen van sterk opneembaar magnesium, verrijkt met vitamine B6. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot de goede werking van het zenuwstelsel, tot een normaal psychisch functioneren, tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid en tot een normaal energiemetabolisme
  • Verder helpt magnesium de spierfunctie te corrigeren, terwijl vitamine B6 bijdraagt ​​aan de goede werking van het immuunsysteem

  • Ingrediënten:

Magnesiumcarbonaat; vulstoffen: cellulose, dibasisch calciumfosfaat; Magnesiumbisglycinaatchelaat (Magnesiumbisglycinaatchelaat, Magnesiumoxide, voedingszuur: citroenzuur, maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide); Magnesium citraat; maïszetmeel; Sucrosomiale® marine magnesium (Sidemag®: Magnesiumhydroxide uit zeewater, maïszetmeel, emulgatoren: sucrose-esters van vetzuren, zonnebloemlecithine); antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren (plantaardig), siliciumdioxide; Magnesium L-pidolaat; Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)

  • Het wordt aanbevolen om 2 tot 3 tabletten per dag in te nemen
  • Hoeveelheden voor maximaal aanbevolen dagelijkse dosis (3 tabletten):
    • Magnesium: 420 mg (112% NRV); Vitamine B6: 4,2 mg (300% NRV). * NRV: dagelijkse referentie voedingswaarde

Let op: dit product is een voedingssupplement, geen medicijn, het is niet bedoeld om een ziekte te voorkomen, behandelen, genezen of diagnosticeren.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 15/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Pharmazon van 04-11-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.
Dit artikel zal worden geleverd met een houdbaarheid van minimum drie maanden.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.