sluit
Hoge Korting

150, 300, 600 of 1200 gr. magnesiumpoeder sinaasappelsmaak van het merk Line@

Magnesiumpoeder sinaasappelsmaak van het merk Line@

€ 23,90
Uitverkocht

In een Notendop

Dit magnesiumpoeder sinaasappelsmaak van het merk Line@ is gemaakt om je lichaam herstellende en versterkende stoffen te bieden.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon Magnesiumpoeder sinaasappelsmaak van het merk Line@ wordt verkocht door Ni Va S N C Di Destro Franco E Masetto Loretta

 • Laad uw batterijen op met Magnesium Puro Line@, een bron van energie tegen vermoeidheid en stress en een waardevol hulpmiddel voor gezonde botten en tanden!

 • Magnesium is een belangrijk mineraal dat ongeveer 0,05% van het totale gewicht van het lichaam uitmaakt
 • Het helpt spiercellen te ontspannen, waaronder hartcellen.
 • Het is betrokken bij spiercontractie, de goede werking van het zenuwstelsel, het spijsverterings- en hartstelsel, de water- en zoutbalans en de productie van cellulaire energie.
 • Het is nuttig bij het bestrijden van vermoeidheid en vermoeidheid, vooral tijdens perioden van verhoogde psychofysische stress.
 • Het is een van de belangrijkste voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om voldoende hoeveelheden op te slaan voor alle mogelijke situaties
 • Magnesiumtekort is een veelvoorkomende oorzaak van lichamelijke klachten
 • Het helpt bij het bestrijden van stress en depressie, paniekaanvallen en heeft antibacteriële eigenschappen
 • Het helpt het vasthouden van lichaamsvloeistoffen, dus cellulitis, tegen te gaan
 • Het versterkt het immuunsysteem en reguleert, door de vorming van antilichamen te stimuleren, het calciumgehalte en bevordert een goede opname
 • Het vergemakkelijkt en bevordert de opname van vitamines (B, C, E), is een onmisbaar mineraal voor de functionaliteit van botten en is een waardevolle vriend tegen angsttoestanden
 • Het is een waardevol hulpmiddel voor botten en tanden en voor de goede werking van zenuwen en spieren, waaronder het hart
 • Een magnesiumtekort kan zich uiten in prikkelbaarheid, nervositeit of spanning, rusteloze slaap, stress, premenstrueel syndroom, botfragiliteit of calciumtekort, constipatie, spierspasmen, tremoren en krampen, spierstijfheid en pijn, moeilijk inslapen

Ingrediënten: zuurteregelaar: citroenzuur; magnesiumcarbonaat; smaakstof. Eenmaal opgelost in water verandert het in magnesiumcitraat.

Hoe te gebruiken: het wordt aanbevolen om een ​​theelepel product (2,4 gr.) opgelost in een glas lauw water te nemen, op te drinken aan het einde van het natuurlijke bruisen. Neem dagelijks maximaal twee theelepels. Gemiddeld gehalte per maximale dagelijkse dosis (4,8 gr.): Magnesium 450 mg. (120% NRV) Voedingsreferentiewaarde (volwassenen) Allergenen: Bevat geen allergenen. Indien aanwezig zijn ze vetgedrukt op het etiket.

Vervaldatum: 07/2024

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 10 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij dimagrire-mangiando van 19.10.2021.
Meer info: Producten verkocht door Ni Va S N C Di Destro Franco E Masetto Loretta. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: lineadiet@libero.it. Geregistreerd adres:
Via Padova 56
35010 Busa Di Vigonza Padova
IT.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.