Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 magnetische smartphonehouders van Kequ voor in de auto

Magnetische smartphonehouder

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 77% korting.
€ 19,99
€ 4,69
76% korting

In een Notendop

Met deze magnetische houder van Kequ kunnen smartphones op het ventilatierooster worden bevestigd voor praktisch gebruik.

Product-details

  • Bestaat uit 4 sterke neodymiummagneten en een behuizing van aluminiumlegering
  • Verstelbaar hoofdgedeelte: 360° rotatie
  • Sterke magneten houden de telefoon veilig
  • Makkelijke installatie
  • Compact en discreet
  • Beschikbare kleuren: zwart, zilver en goud

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.