Geen nieuwe meldingen

MainGrounds Music

Hurksestraat 42 20, Eindhoven

Neem je eigen song of videoclip op met een recording bij MainGrounds Studio

Kies optie

In een Notendop

Een professionele opname van je eigen nummer of een videclip om je muzikaal talent in de kijker te plaatsen.

Over deze deal

Je huisgenoten heb je al talloze keren getrakteerd op je betere badkamergezangen terwijl je onder de douche of voor de spiegel stond, maar je poëtische lyrics blijven veelal niet in hun geheugen gegrift. Tijd om ze een geheugensteuntje te overhandigen dat verder dan je badkamer gaat met een professionele opname bij MainGrounds Studio.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor 1x opnemen voor vocalisten en rappers (waarde € 59)
  • € 24,99 voor 1x opnemen voor singer-songwriters (waarde € 79)
  • € 29,99 voor 1x Youtube-video opnemen (waarde € 99)

Opname voor vocalisten en rappers

Dit aanbod is voor vocalisten en rappers die al een instrumentaal gedeelte voor een song af hebben maar er nog zang bij willen plaatsen. Je hebt een uur studiotijd om je zang op te nemen. Nabewerken en mixen is inbegrepen in de deal. De afgewerkte mix van je nummer ontvang je binnen de 3 werkdagen.

Opname voor singer-songwriters

In deze opname kan je zowel je zang als je piano- of gitaarpartij laten opnemen. Nabewerken en mixen is inbegrepen in de deal. Je krijgt 1,5 uur studiotijd om je zang en instrument op te nemen. De afgewerkte mix ontvang je binnen de 3 werkdagen.

Youtube-video-opname Youtube is nog steeds een uitgelezen manier om je artistieke kunstjes in de kijker te plaatsen. Daarom krijg je een professionele opname van je videoclip in één van de studio’s. Je hebt 1,5 uur studiotijd om je opname te laten maken. Montage en afwerking zijn inbegrepen. De afgewerkte videoclip ontvang je binnen de 5 werkdagen.

MainGrounds Studio


MainGrounds Studio maakt deel uit van de MainGrounds Music Group. Een digitaal muzieklabel dat artiesten ondersteunt op weg naar het promoten van hun werk. MainGrounds is gevestigd in Eindhoven en staat in voor productie en distributie van muziek van artiesten over de hele wereld. In MainGrounds Studio worden werken gecomponeerd, opgenomen, gemixt en op CD gezet. Daarnaast zijn ook het bouwen van een website en design van artwork diensten die ze aanbieden aan artiesten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag van 15.00 - 21.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op maingrounds-studio.com/contact, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: opnametijd voor alleen audio (zang) opnemen is 1 uur. Wanneer je kiest voor de singer/songwriter deal dan bedraagt de opnametijd 1,5 uur (vanwege extra instrument). Voor de YouTube deal bedraagt de totale opnametijd 1,5 uur (voor audio en video samen). De levertijd van de video is 5 werkdagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MainGrounds Music