sluit
V-Day

Maison De Paris

Weena 107, Rotterdam

1 of 3 EMS spierstimulatie-behandelingen voor 1 of 2 zones bij Maison de Paris in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Stimuleer je spiercellen en maak dezelfde samentrekkingen als tijdens duizenden buikspieroefeningen of uren cardio vanaf de behandeltafel.

Over deze deal

  • 1 of 3 EMS spierstimulatie-behandelingen
  • Op 1 of 2 zones
  • Ook wel bodysculpting genoemd
  • In de salon van Parisa, vlakbij het stadhuis van Rotterdam
  • Vorm en contour je lichaam door middel van spiersamentrekkingen
  • Voor wanneer je vet wil verliezen en spiermassa wil vergroten
  • Jij hoeft hiervoor alleen maar te relaxen
  • Alle behandelingen moeten binnen de geldigheid van je groupon worden gedaan

EMS bodysculpting

Het apparaat dat wordt gebruikt tijdens deze behandeling, werkt door middel van elektromagnetische stimulatie. Dit activeert het vet- en spierweefsel, terwijl jij rustig kan ontspannen. De behandeling is te vergelijken met intensief sporten, doordat het apparaat je spieren razendsnel laat samentrekken. Denk hier aan tienduizenden buikspieroefeningen of uren cardio. Tijdens een sportsessie worden je spiercellen voor 30% geactiveerd, terwijl het percentage tijdens de behandeling op 100% ligt. Je spiercellen kunnen hierdoor in omvang en aantal toenemen terwijl je lichaam vet gaat verbranden, door de samentrekkingen van je spieren. Voor optimaal resultaat worden er 4 tot 6 behandeling aangeraden, één keer per week.

Deal-Voorwaarden

Geldig 6 maanden vanaf het moment van aankoop, op maandag t/m zaterdag. Verplicht reserveren minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0686 113 996, o.v.v. je groupon-code. Annuleren minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alle behandelingen moeten binnen de geldigheid van de groupon gedaan worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over Maison De Paris

Parijs, de stad van de liefde, mode en elegantie in het algemeen eigenlijk. Maar voor een elegante beauty-behandeling hoef je niet helemaal af te reizen naar de Franse hoofdstad: Maison De Paris bevindt zich in ons oude vertrouwde Rotterdam. In het centrum aan de Schiedamsekade kan je terecht voor permanente make-up en voor verzorgende gezichtsbehandelingen voor de huid, ogen, lippen en wimpers. En als je na het verlaten van de salon als een stralende versie van jezelf uitkijkt over de Rotterdamse skyline, denk je: "Roffa, mon amour."