Geen nieuwe meldingen

Make-upborstelreiniger Glamza Switch Color

Make-upborstelreiniger

Resterende tijd beperkt!
Tot 66% korting.
€ 13,98
€ 5,99
57% korting

In een Notendop

Met de speciaal ontworpen spons voor het verwijderen van droge make-up kan je van kleur veranderen zonder van borstels te hoeven wisselen.

Product-details

Instructies:

  • Schuif een make-upkwast in een cirkelvormige beweging tegen de spons om een ​​kleur te verwijderen en ga dan verder met de volgende kleur
  • Om de spons opnieuw te gebruiken of te desinfecteren, voegt je een kleine druppel zeep toe, laat deze onder lauw water lopen, wringt eventueel pigment uit en laat hem plat drogen
  • Voor een snelle reiniging de spons met een desinfecterende borstelreinigingsspray besproeien en plat laten drogen
  • Voorzorgsmaatregelen: als irritatie optreedt op het gezicht of de ogen, stop dan het gebruik

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.