Geen nieuwe meldingen

Dubbele Buurt 28, Hoorn

Vietnamees 3-gangendiner à la carte bij Mandala in hartje Hoorn

Kies optie

In een Notendop

Kies een Vietnamees voor-, hoofd- en nagerecht vrij van de kaart en geniet van classics als loempia, rijstnoedels met saté of noedelsoep.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor een Vietnamees driegangendiner à la carte voor 2 pers. (waarde € 45,80)
  • € 36,99 voor een Vietnamees driegangendiner à la carte voor 3 pers. (waarde € 68,70)
  • € 48,99 voor een Vietnamees driegangendiner à la carte voor 4 pers. (waarde € 91,60)

Proef de rijke smaken van de Vietnamese keuken die gekenmerkt wordt door het gebruik van kruiden als gember en citroengras. Je hebt keuze uit de Vietnamese voor- en hoofdgerechten van de kaart en alle desserts. Begin bijvoorbeeld met Ga Nuong (gegrilde kipsaté met citroengras), neem daarna een kom dampende Pho Chay (vegetarische groente-noedelsoep), en eindig de avond met Kheer (huismaakte rijstpudding).

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag t/m zondag. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor de volgende gerechten geldt een toeslag: Goi Ngo Sen Tom (€ 2,40), Banh Xeo (€ 1), Bo Luc Lac (€ 2), Pho Xao (rund € 2 en garnalen € 3,50), Com Chien (€ 3,50). Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mandala Restaurant

Midden in het historische hart van Hoorn weten liefhebbers van Aziatische gerechten Mandala Restaurant op de tast te vinden. Het sfeervolle restaurant is gespecialiseerd in zowel de Indiase, de Nepalese als de Vietnamese keuken. Op het menu staan bekende schotels als Tikka Masala, Mung Ra Musur Ko Dal en Goi Cuon, maar probeer ook eens Bo Kho (gestoofd rundvlees) of Cari Ga (Vietnamese kip-kerrie).