Geen nieuwe meldingen

Manhattan Beauty

Microdermabrasie-behandelingen voor een stralend gezicht bij Manhattan Beauty in hartje Amsterdam

Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Microdermabrasie is een intensieve peeling van het gezicht en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als je favoriete knuffel van vroeger neem je je gezicht overal mee naartoe, is het een belangrijk onderdeel van je identiteit en wil je dat hij altijd superzacht blijft. Omarm microdermabrasie bij Manhattan Beauty.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie-behandeling (waarde € 89)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie-behandeling (waarde € 267)
  • € 119,99 voor 5x microdermabrasie-behandeling (waarde € 400)

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken. De behandeling duurt zo’n 45 minuten en wordt vergezeld door rustgevende licht-therapie en afgesloten met een verzorgend masker.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Na je eerste behandeling heb je nog 3 maanden om de rest van de behandelingen op te maken. Tijdens de eerste afspraak maak je samen een planning om de kuur te vervolgen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0651 087 185 of via e-mail op youare@manhattan-beauty.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Manhattan Beauty

Midden in het centrum van Amsterdam staat beauty centraal. Dit stukje Manhattan vind je aan de Nieuwezijds Voorburgwal, een plek waar je terecht kan voor vet verliezen door vet te bevriezen en voor het behandelen acné, littekens en beenvaatjes. Je kan bij Manhattan Beauty rimpeltjes laten aanpakken met een laser of huidverfrissende behandelingen met spannende namen als thermage, luminesce en oxybrasion laten doen. En in de winkel kan je producten kopen die precies datzelfde doel voor ogen hebben: je huid laten stralen en 'm jonger laten lijken.

Manhattan Beauty

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.