sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Mari Hair and Beauty

Rousseaustraat 82, Rotterdam

Spa pedicure met gellak in kleur naar keuze of French pedicure bij Mari Hair & Beauty in Schiedam

Kies optie

In een Notendop

Geef je voeten eens wat extra aandacht en laat je huid, nagels en nagelriemen verzorgen, overtollig eelt verwijderen en de nagels lakken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
R
Radjkoemarie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
augustus 20, 2022
Ze was echt niet vriendelijk. Ze moest duidelijk vertellen wat je allemaal krijgt voor die prijs. Ik heb 10 euro extra betaald voor gellak. Ik ga niet meer terug bij haar. Eelt wordt ook niet weggehaald. Moest ook 10 euro extra ervoor betalen, terwijl het op de Groupon wordt aangegeven dat eelt ook wordt weggehaald.
M
manisha
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
augustus 20, 2022
Misleidend. Enorm veel addertjes onder het gras. Er staat overtollige eelt wordt verwijderd en daar zegt Mari dat je er extra 10 euro voor moet betalen. Ook geen gedroogde fruit en bloemen gezien in mijn voetenbad. Daarnaast heb je twee verschillende coupons betreft handen en voeten, waardoor ik verschillende coupons kon kopen en dan wordt er gezegd dat, dat niet mogelijk is. Als je klanten wilt behouden, leer dan eerst hoe je ze een fijn eerste gevoel geeft. Kortom, meer dan 20 euro betalen voor alleen nagels lakken en een scrub die nog geen 2 min duurt. Voor mij de eerste en laatste keer. Kan dit voor goedkoper beter thuis doen!
F
fatima
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 13, 2022
goeie service
K
Kezban
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 21, 2022
Was een goede pedicure beurt....dank jullie wel dames...
A
Angelique
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 7, 2022
Mari en haar collega zijn de beste in hun vakgebied alles doen ze perfect Een prima zaak voor alles in 1 dus niet alleen de spapedicure maar nagels en haren en pedicure en massage en gezichtsveld ntharing met touwtjes word heel mooi en ook de wenkbrauwen doen ze in perfectie Daarnaast je ziet er top uit voor betaalbare tyd en het scheelt tijd Dus ga hierheen ik ben vaste kant en iedereen die ik meeneem is enthousiast en ik gun mari alles Groetjes Angela vaessen
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Spa pedicure met gellak

 • In een kleur naar keuze of als French pedicure

 • Geef je voeten de verzorging die ze verdienen

 • En laat je nagels netjes versieren met een lakje

 • De behandeling ziet er als volgt uit:

  • Neem plaats in de massagestoel en kies een massage-stand
  • Bungel je voeten ondertussen in een warm voetenbad
  • Overtollig eelt wordt van je voeten verwijderd
  • Waarna je nagelriemen en nagels worden verzorgd
  • Tot slot worden je nagels gelakt met een gellak naar keuze
  • Je kiest een kleur, een French pedicure of laat je nagels naturel

De tijdsduur van de sessie is een indicatie van hoelang deze gewoonlijk duurt, de werkelijke duur van de behandeling kan afwijken

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch reserveren op 0683 295 339. Reserveringen voor Groupon worden alleen telefonisch aangenomen. Mocht je via andere kanalen een reservering maken, wordt een toeslag gerekend. Geef voor de behandeling aan dat je via een ander kanaal hebt gereserveerd en vraag naar de toeslag. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag ook in de avond geldig tot 21.00 uur en op de eerste zondag van de maand geldig van 10.00 tot 17.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. De aangegeven tijdsduur op de dealpagina is een raming en komt mogelijk niet overeen met de geschatte tijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Mari Hair & Beauty

Bij Mari Hair & Beauty in Schiedam is stralen het uitgangspunt. Zo stralen er verschillende behandelingen op het beauty-menu om klanten te laten stralen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreide spa pedicure, een kappersbehandeling met verzorgend masker, gedag zeggen tegen ongewenste haargroei op de waxtafel of haartjes in je gezicht laten epileren met touw voor een stralend gezicht. Bij Mari Hair & Beauty zijn zowel vrouwen als mannen en kinderen aan het geschikte adres voor een stralend voorkomen.