Geen nieuwe meldingen

7 of 14 nummers Marie Claire op je deurmat - je abonnement stopt automatisch

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

De werkende vrouw met gevoel voor stijl pakt deze ‘fashion-bijbel’ er maandelijks bij om te lezen hoe zij alles uit het leven haalt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 22 voor 7 nummers Marie Claire (waarde € 40,25)
  • € 40 voor 14 nummers Marie Claire (waarde € 80,50)

Geniet - gedurende een half jaar of jaar - maandelijks van een verdiende dosis ontspanning in de vorm van ‘fashion-bijbel’ Marie Claire. En maak je geen seconde druk over opzeggen want je abonnement stopt automatisch.

Leverdata 2019

bestel vóór 1e nummer op
16 februari 6 maart
23 maart 10 april
20 april 8 mei
18 mei 5 juni
22 juni 10 juli
20 juli 7 augustus
24 augustus 11 september
21 september 9 oktober
19 oktober 6 november
23 november 11 december

Marie Claire

Al meer dan 25 jaar vindt Marie Claire aansluiting met vrouwen met gevoel voor stijl en andere interesses. Het blad is gevuld met high fashion en beauty en combineert dit op interessante wijze met journalistieke reportages. Dit veelzijdige blad probeert zich op die wijze te richten op de stijlvolle vrouw, zowel op het werk als in de privésfeer.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt met de eerstvolgende levering rechtstreeks bezorgd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Marie Claire

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.