Geen nieuwe meldingen

2 locaties

10 of 15 lessen Hatha-yoga bij Marnix Yoga in Den Bosch en Boxtel

Kies optie

In een Notendop

Volg 10 of 15 in- en ontspannende yogalessen met staande, zittende en omgekeerde houdingen voor een betere uitlijning van het lichaam.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Volg 10 of 15 in- en ontspannende yogalessen met staande, zittende en omgekeerde houdingen voor een betere uitlijning van het lichaam.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 10 rittenkaart voor yogales (waarde € 149,50)
  • € 39,99 voor 15 rittenkaart voor yogales (waarde € 224,25)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je 10-rittenkaart nog 4 maanden geldig en je 15-rittenkaart nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week bij de locaties in Boxtel en Den Bosch.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@marnix-yoga.nl of telefonisch op 0612 238 990, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het lesrooster kan veranderen, het actuele rooster vind je op de website van Marnix Yoga. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Het lesrooster van Marnix Yoga vind je hier: http://marnix-yoga.nl/index.php/lesrooster

Over Marnix Yoga

Je geest tot rust en tegelijk je lichaam in balans brengen kan je bij Marnix Yoga. Op drie locaties in het zuiden van het land - in Tilburg, Den Bosch en Boxtel - ligt de focus van Marnix op Hatha-yoga, waarbij je verschillende inspannende houdingen aanneemt gevolgd door een eindontspanning. Ook geeft hij Herstelyoga, gericht op het herstel en behoud van sterke spieren, botten en gewrichten, en kunnen kinderen vanaf 4 jaar bij Marnix op een speelse manier kennis maken met yoga. En wil je nog meer persoonlijke aandacht, dan kan je een privéles aanvragen.