Geen nieuwe meldingen

Waardebonnen van € 40 en € 100 voor de gehele (schoenen)collectie van Mascolori

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geef je leven meer kleur met de producten van dit hippe Nederlandse modebedrijf.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Theo
2 beoordelingen1 beoordelingen
november 23, 2019
Top service en snelle levering verong

Wat je krijgt

  • Waardebon van € 40 (voor de gehele collectie) of € 100 (voor de schoenencollectie)
  • De kleurrijke collectie bestaat uit: heren- en damesschoenen, riemen, overhemden, sokken, veters en schoenverzorgingsproducten
  • Let op: niet geldig in combinatie met sale-artikelen
  • Alléén online geldig t/m 31 december 2019

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: online inwisselen op www.mascolori.nl, voer bij de checkout de groupon-code in. Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geldig voor artikelen uit de sale. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mascolori

Bij modewinkel Mascolori in Rotterdam richten ze zich op mensen die net als zijzelf gek zijn op mooie kleuren én schoenen. De liefde die zij hebben voor kleuren uit zich in vrolijke opvallende designs. Hoewel deze liefde inmiddels ook een plekje heeft gevonden in de Haarlemmerstraat in de hoofdstad, bevindt het kloppende hart van dit bedrijf zich nog altijd in Rotterdam. Daar zitten de designers, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de bijzondere Markthalschoenen. De print op deze schoenen komt overeen met de binnenkant van deze imponerende foodhal die je kan vinden in het centrum van de Maasstad. De - handgemaakte - schoenen van het merk worden overigens niet vervaardigd in Rotterdam, deze worden vakkundig in elkaar gezet in Portugal. In kleine oplagen van ongeveer 75 paar. Oh, en voor wie graag meer dan alleen schoenen draagt met kekke felle kleuren is er goed nieuws, het merk heeft namelijk ook riemen, overhemden, sokken en veters in de kleurrijke aanbieding.